Isabelle Hongerloot Glashandel

Glashandel Hongerloot

Wie is glashandel Hongerloot te Brugge?

Glashandel Hongerloot in Brugge (Sint-Andries) heeft reeds 3 generaties aan kennis en ervaring. Alexandre Hongerloot de grootvader van huidig zaakvoerster Isabelle Hongerloot, heeft de zaak opgericht in 1936. De zaak is in 1969 overgenomen door Johan Hongerloot de vader van Isabelle en in 2002 heeft zij samen met haar echtgenoot de zaak overgenomen.

Met deze achtergrond, is de professionaliteit van Isabelle Hongerloot geen verassing! Zij was van kinds af aan geïnteresseerd in glas en was al vanaf haar 15e werkzaam in de glashandel. Als kers op de taart, heeft ze een opleiding gevolgd in glaswerken en bij talloze bedrijven gewerkt. Alles bij elkaar heeft Isabelle al meer dan 20 jaar ervaring.

Voor algemene en decoratieve glaswerken

Glashandel Hongerloot is gevestigd in Sint-Andries (Brugge). U kunt bij ons terecht voor algemene en decoratieve glaswerken voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij een glashelder overzicht: enkel glas, dubbel glas, glazen deuren en wanden, spiegels, veiligheidsglas, figuurglas en het leveren en plaatsen ervan (in Brugge en omgeving). Wenst u meer informatie of een gratis prijsofferte? Aarzel dan niet om ons even te contacteren.

Algemene bewerkingen

  • Snijden: het glas wordt bij ons in grote stukken geleverd en wordt op de gewenste maat gesneden.
  • Slijpen: net zoals een ruwe diamant, is ook onbewerkt glas niet direct een lust voor het oog. Glas wordt dan ook voor esthetische doeleinden geslepen.
  • Boren: ondanks dat glas een fragiel materiaal is, kunnen er gaten in worden geboord. Dit gebeurt meestal voor stopcontacten en om glas op te hangen.
  • UV verlijmen: hiermee verlijmen we verschillende lagen aan elkaar en op deze manier maken we constructies.

Decoratieve bewerkingen

Voor een optimale kwaliteit wordt het maken van de motieven op glas in een fabriek gedaan. U kunt uiteraard bij ons terecht voor een ruim aanbod aan versieringen die u in onze folder kan vinden. Ook geven wij u graag advies aan de hand van uw interieur, stijl en voorkeur zowel bij particulieren als bedrijven/zelfstandigen zowel in nieuwbouw of renovatie.

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Isabelle Hongerloot Glashandel.

Contact

Isabelle Hongerloot Glashandel

Gistelsesteenweg 151, 8200 Sint-Andries

Vestigingen

Werkplaats
Diksmuidse Heerweg 4, 8200 Sint-Andries
  • Glas
  • Glasbedrijf
  • Glashandel
  • Glaswerken
Maandag 13.00u-17.00u
Dinsdag 13.00u-17.00u
Woensdag 13.00u-17.00u
Donderdag 13.00u-17.00u
Vrijdag 13.00u-17.00u
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Gelieve 14 dagen op voorhand te bellen voor een afspraak!