Aneca Services

Verhuur hygiëne toestellen, verhuur matten en interieurreiniging te Brugge

Een hart voor hygiëne sinds 1974

Kwaliteit en hygiëne staan bij ons centraal. Voeg daarbij de persoonlijke aanpak van een toegewijd familiebedrijf, en je zit goed voor een propere uitstraling, zowel voor je vloer, sanitair als voor het interieur.

Kiezen voor Aneca is kiezen voor continuïteit

Je matten, mops en sanitaire producten worden geleverd, geplaatst en omgewisseld of bijgevuld. Dit steeds volgens jouw noden en planning. Een discrete service, continuïteit en optimale hygiëne zijn gegarandeerd! Tja, bij Aneca Services weten we wat jouw winkel, bedrijf of kantoor nodig heeft.

Wij bedienen bedrijven en particulieren over gans België.

Aneca Services nv Brugge levert in Vlaanderen en Brussel, ons zusterbedrijf Clean Tapis sc Namen levert in Wallonië, Limburg, Groothertogdom Luxemburg.

Ontdek in onze historiek hoe we zijn gegroeid.

Verhuur van matten in vele kleuren en maten, met of zonder logo. Verhuur van mops of professionele zwabbers voor het vegen van vloeren.

Aneca Hygiëne biedt je een verhuurservice aan voor de meest uiteenlopende sanitaire producten met het oog op een fris toilet en een hygiënische sanitaire ruimte.

Ontdek onze gespecialiseerde diensten voor de reiniging van alle textiel in je interieur: tapijten, zetels, gordijnen en zonwering.