Verwarming & Sanitair Van Camp

Centrale verwarming, sanitair en warmtepompen voor Hasselt en Sint-Truiden

Voor al uw installatiewerken bent u bij Van Camp gegarandeerd in goede handen!

Ons bedrijf uit Sint-Truiden bestaat al sinds 1935 en onze vakkennis werd van generatie op generatie doorgegeven. Het team van de firma Van Camp bestaat uit momenteel uit Axel en Ruben. Wij staan voor u klaar voor al uw installatie-, reparatie- en renovatiewerken!

​Wij bieden maatwerk aan zowel particulieren als organisaties en bedrijven. Kies voor een deel- of totaaloplossing voor uw kleine tot grote installatie. ​Wij zetten onze technische vakkennis in op uw maat, aangevuld met de expertise van onze vaste partners.

Dankzij onze jarenlange ervaring en gedrevenheid gaan we steeds voor betrouwbare kwaliteit. ​Wij ontwerpen, installeren en onderhouden uw installatie voor centrale verwarming, sanitair, airconditioning, ventilatie, regeltechniek, gas, water en elektriciteit. Daarnaast bieden we installaties op basis van moderne technieken.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor advies of offertevragen of via axel@van-camp.be of 0495 51 68 49.

24/7 dienstverlening

Wij streven naar een maximale bereikbaarheid. ​ ​Voor technische urgenties zijn wij bereikbaar voor onze klanten op het nummer 0495 51 68 49, ook tijdens het weekend.

Erkende partner

Wij zijn geregistreerd aannemer bij de Confederatie Bouw en lid van Techlink beroepsfederatie voor elektrotechnische en HVAC ondernemers in België. ​​

Vacature

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde allround technieker, bij voorkeur met enkele jaren ervaring. Interesse? ​Contacteer axel@van-camp.be en wij bespreken samen de samenwerkingsmogelijkheden.

VRAAG UW OFFERTE AAN »