Verwarming & Sanitair Van Camp

Centrale verwarming, sanitair, klimaatregeling, airco en warmtepompen voor Hasselt en Sint-Truiden

Voor al uw installatiewerken bent u bij Van Camp gegarandeerd in goede handen!

Ons installatiebedrijf uit Sint-Truiden bestaat al sinds 1935 en de vakkennis werd van generatie op generatie doorgegeven. Onze ervaring en gedrevenheid zorgen ervoor dat we telkens weer kwaliteitswerk afleveren!

Onze kernactiviteiten omvatten het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van installaties op het gebied van centrale verwarming, sanitair, airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, regeltechniek, gas, water en elektriciteit. Ook op gebied van individuele verwarming kunt u bij ons terecht Bij Van Camp bieden we u een complete technische dienstverlening, aangevuld met de expertise van onze vaste partners. Daarnaast bieden wij u installaties op basis van moderne technieken, zoals zonne- en windenergie.

Zowel particulieren als KMO's kunnen bij ons terecht voor een totaaloplossing van kleine en grote installatiewerkzaamheden. Uiteraard zijn wij erkend en lid van Techlink beroepsfederatie voor elektrotechnische en HVAC ondernemers in heel België Wenst u ons te mailen? info@van-camp.be

VRAAG UW OFFERTE AAN »