Immo Lombaert

Immobiliënkantoor, schatter-expert, asbestattesten en EPC attesten regio Izegem

Uw immobiliënkantoor te Izegem

Bij Immo-Lombaert begrijpen we dat het verkopen of kopen van uw huis of grond, een ontmoedigende ervaring kan zijn. Dit brengt natuurlijk veel zorgen met zich mee, zoals alle juridische documenten, de EPC en alle andere zaken waar u rekening mee moet houden

Daarom zijn we trots op inzet op uitmuntendheid en onze persoonlijke aanpak. Het is onze prioriteit om u persoonlijk te ondersteunen en de begeleiding te bieden die u nodig heeft. Immo-Lombaert staat u bij met plezier, voor alle vragen en oplossingen, en nemen alle zorgen uit handen. Immo-Lombaert uit Izegem is een huis van vertrouwen, toewijding en passie.

Het in onze intentie om uw huis binnen de 72 uur te verkopen / verhuren.

Onze visie

Bij Immo-lombaert is onze visie eenvoudig maar krachtig: het realiseren van uw vastgoeddromen door middel van vertrouwen, integriteit en uitzonderlijke service. We streven ernaar om elke klant te behandelen als onze enige klant, waarbij we de lat hoger leggen in de vastgoedmarkt door persoonlijke aandacht en toewijding. Uw droomhuis of droomhuurder vinden is onze missie, met de belofte van een naadloze en verrijkende ervaring. Welkom bij Immo-lombaert, waar uw dromen centraal staan.