Immo Dereeper

Uw vastgoedmakelaar regio Jabbeke & Gistel

Jouw vastgoedavontuur start bij ons!

Dit is het idéale moment om jouw eigendom te verkopen. Nog nooit was de vraag zo hoog. Wij helpen jou daar graag een handje bij.

Je mag rekenen op de tomeloze inzet van ons ervaren team. We helpen je van A tot Z, van fotoreportage en virtual tour tot rondleidingen en het nodige papierwerk.

Liever uw pand verhuren?

Wij komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek zodat we een correcte prijszetting kunnen bepalen. 

Er worden aantrekkelijke foto’s van uw pand genomen zodat wij uw eigendom optimaal kunnen visualiseren via onze verschillende kanalen.

Potentiële huurders kunnen uw pand bezichtigen onder onze begeleiding. Wij volgen de kandidaten nauwgezet op en organiseren, samen met u, een kennismakingsmoment.

Als wij de ideale match gevonden hebben, doen wij het nodige om alle administratie in orde te brengen zodoende uw dossier vlot en correct kan afgehandeld worden.

Rentmeesterschap:

Verhuur onder rentmeesterschap/beheer houdt in dat we ook tijdens de verhuurperiode instaan voor het contact met uw huurders en hun eerste aanspreekpunt zijn bij al hun vragen.
Wij doen een jaarlijkse controle van uw pand, zorgen voor de doorstorting van de huurgelden, jaarlijkse indexatie van de huurprijs en u wordt begeleid bij huurgeschillen.’

Kom vrijblijvend langs in één van onze kantoren. De koffie staat al klaar.