Ijssalon Jean

Ijssalon te Lier voor het lekkerste ijs en gepersonaliseerde ijstaarten

Ambachtelijke ijsbereidingen

Ons ijssalon bevindt zich aan het station in Lier en is al geopend sinds november 2011. Onze ambachtelijke ijsbereidingen, waaronder ook ijstaarten en meeneem ijs, zijn onze grote troef. Er zijn ijstaarten voor alle gelegenheden en vooral de ijstaarten met foto’s vallen zeer in de smaak.

Onze vaste kaart biedt u niet alleen een keuze aan overheerlijke ijscoupes, er staan ook verse pannenkoeken, vers gebakken brusselse wafels, appelstrudels en lekkere snacks op de kaart waaronder verse soep, croques, salades, bagnats, panini’s en pasta’s. Dit alles wordt u aangeboden in een vriendelijke en familiale sfeer omringd door een luchtig en modern interieur. Binnen zijn er 34 zitplaatsen in de zaak.

In de zomer kan u genieten van ons gezellig buitenterras met in de tuin ook speelgelegenheid voor de kinderen met een zandbak, speelhuisje, speelgoed en een glijbaan. Hier zijn ook nog eens 30 plaatsen.

Ontbijtbuffet Winterperiode

Tijdens de winterperiode is er 1 keer per maand op zondag ontbijtbuffet van 9u tot 12u - wel op reservatie. Voor meer informatie kijk onder de rubriek Nieuws.

De ijskarren 

In Lier rijden er 2 ijskarren rond van ijs Jean, ze rijden van eind maart tot eind september. Dit jaar (2018) hebben ze hun 100 jaar bestaan gevierd. Ijs Jean is een vaste waarde in Lier vanwege de ijskarren. Binnen Lier kan je de ijskarren laten langskomen voor een feestje, BBQ, bedrijfsevenement.


Afbeeldingsresultaten voor ijsjesradar

Vind de ijskar in je buurt

Wil je weten of de ijskar vandaag nog langskomt? Of hoor je hem in de verte, maar heb je geen idee of hij nog veraf is? Via 'ijsjesradar' vind je de ijskar in je buurt op basis van jouw locatie. Door de intelligente technologie van het systeem, is de positie van de ijskar steeds zeer accuraat.

Bekijk live welke route de ijskar volgen en weet steeds waar de ijskar zich bevindt.