Hypnose Lede

Uw expert in hypnose regio Aalst om te stoppen met roken & afvallen

Een krachtige en snelle manier om veranderingen te realiseren

Bij Hypnose Lede kan je terecht om te stoppen met roken, afvallen, motivatie, fobieën, prestaties verbeteren, noem maar op... Je kan heel wat bereiken en bijna alle oplossingen zitten gewoon in jezelf te wachten om aangesproken te worden. Bekijk ons aanbod.

Je bewustzijn zit je soms in de weg

Coaching vindt veelal plaats door het voeren van gesprekken en het stellen van de juiste vragen. Taal is hierbij essentieel als communicatiemiddel. We gebruiken taal om datgene wat we vanuit ons binnenste voelen en ervaren onder woorden te brengen. Soms lukt dat niet en ben je niet in staat je uit te drukken. Denk maar eens aan die keren dat iets op het puntje van je tong lag, als je er bewust aan denkt komt het niet naar voren, als je het bewust denken hieraan loslaat dan weet je het soms plotseling weer. Wanneer het moeilijk is om je innerlijke beleving, je blokkades, je gevoelens of pijnlijke ervaringen onder woorden te brengen kun je op een andere manier de communicatie op gang brengen: door het gebruik van trance.

Waarom hypnose?

Hypnose is geen doel op zich, sommige mensen gaan in hypnose om lekker te ontspannen anderen om zodoende volledig naar binnen gericht en volledig geconcentreerd te zijn op zichzelf. Een hypnosetoestand kan een mogelijkheid bieden een probleem op te lossen waarbij het bewuste denken wordt genegeerd en onbewuste hulpbronnen worden aangeboord. De meeste duurzame veranderingen voltrekken zich op onbewust niveau. Als je in hypnose bent kan je ervoor zorgen dat ervaringen of ingesleten patronen uit het onbewuste worden aangepakt en opgelost. Hypnose is een hele krachtige manier om duurzame veranderingen te realiseren.