Huisartsenpraktijk Dr. Goemaere

Uw botox behandelingen tegen okseltranspiratie en rimpelbehandeling voor Eeklo

Huisartsenpraktijk

Bart Goemaere is in 1985 afgestudeerd als huisarts in Gent. Tijdens de opleiding was er extra-interesse en expertise in de plastische chirurgie. In de Huisartspraktijk van Dr. Goemaere te Lembeke (nabij Eeklo) is er uiteraard veel aandacht voor esthetische problematiek. Naast kleine esthetische chirurgie wordt antirimpelbehandeling heel frequent toegepast en is een hot-item.

Rimpelbehandeling

Een rimpelbehandeling heeft als doel het verminderen van rimpels en fijne lijnen ter hoogte van het gelaat. Rimpels die veroorzaakt worden door onderlinge spierwerking worden “dynamische rimpels”genoemd. Na verloop van tijd kunnen deze “statische rimpels” worden, wat betekent dat ze ook aanwezig zijn op het gelaat in rust.

De werking van deze rimpelbehandeling is gebaseerd op het ontspannen van kleine spieren in het gelaat die de rimpels veroorzaken door herhaalde spiersamentrekkingen bij bepaalde gezichtsexpressies. Fronsen, glimlachen, geconcentreerd kijken of de ogen dichtknijpen bij zonexpositie, zijn hier voorbeelden van.De meest voorkomende zone bevindt zicht tussen de wenkbrauwen, namelijk de fronslijn. Andere zones zoals de rimpels ter hoogte van het voorhoofd en de kraaipootjes rond de ogen worden vaak meebehandeld.

Door het ontspannen van de spieren zullen ook de bovenliggende rimpels sterk verminderen of verdwijnen. Afhankelijk van de diepte van de rimpels zal een rimpelbehandeling de rimpels volledig doen vervagen of indien ze te diep zijn, zal Dr. Goemaere gebruik maken van dermale fillers om een optimaal resultaat te bekomen.

Botox behandelingen

Botuline toxine (Botox) is één van de meest populaire behandelingen voor gezichtsverjonging. Het product wordt met een fijn naaldje rechtstreeks in de te behandelen spier toegediend. Het product verlamt de spieren en vermindert dus de overactiviteit van de onderhuidse mimiekspiertjes.

De aangezichtsspieren zullen plaatselijk ontspannen en de rimpels verdwijnen. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de behandeling van kraaipootjes, frons- en voorhoofdsrimpels. De rimpelbehandeling vereist geen verdoving en kan uitgevoerd worden tijdens een gewone consultatie. Na de ingreep kunt u uw activiteiten meteen hervatten.

Het effect van een rimpelbehandeling uit zich na drie tot vijf dagen en duurt ongeveer zes maanden. Indien gewenst kunt u zich daarna probleemloos opnieuw laten behandelen.

Vampire Facelift

Hoe verloopt de behandeling:
Tijdens deze behandeling wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Deze wordt gecentrifugeerd waardoor uw bloedplasma wordt gescheiden van de bloedcellen. Het bloedplasma bevat zeer hoge concentraties aan actieve groeimiddelen. Deze hebben een verstevigend , verjongend en hydraterend effekt op uw huid. De huid wordt eerst ingesmeerd met een verdovende crème alvorens de behandeling wordt gestart. Door middel van microneedling wordt uw bloedplamsa in de huid geïnjecteerd.

Nevenwerkingen:
Na de behandeling voelt de behandelde zone branderig, trekkerig en droog aan . Na 2 uur mag u een hydraterende crème gebruiken om de huid meer comfort te geven. Het trekkerige gevoel kan tot 3 dagen na de behandeling aan houden.

Wanneer is het effect van de behandeling zichtbaar:
Het effect van deze behandeling is zichtbaar na 4 weken. Wij raden 3 behandelingen in kuurvorm aan om een optimaal resultaat te bekomen. Jaarlijks dient men 1 onderhoudsbehandeling te laten doen om het effect te behouden.

Okseltranspiratie

Botox is ook zeer doeltreffend bij okseltranspiratie en migraine-behandeling. Er worden uitsluitend gewerkt met kwaliteitsvolle producten: VISTABEL (allergan) & JUVEDERM (allergan)

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!