Beauty Center Heverlee

Schoonheidssalon te Heverlee (Leuven) voor huidverbetering, suikerontharing & make-up

Wat mijn hobby was is nu mijn passie sinds 39 jaar, dankzij Beauty Center Heverlee. Streven naar gezonde perfectie, werken met wetenschappelijk geavanceerd huidverzorgingsproducten 'Environ', lichaamsmassage LPG endermologie (de wereldmarktleider in celstimulatie en gepatenteerdeslankheidtechniek), shellac manicure, medische pedicure, waxen, suikerontharingen en make up met de gerenommeerde Jane Iredale producten.

U kan bij Beauty Center te Heverlee (Leuven) dus terecht voor het volgende: huidtherapie (anti-aging), lichaamsmassage, medische pedicure, manicure, suikerontharingen, LPG en make-up. Ontdek een wereld van verzorging, rust, ontspanning en elegantie. Kom langs in ons schoonheidsinstituut te Leuven en geniet!

Environ

De huid is een kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn de gelaatsbehandelingen van Environ gericht op het behandelen van ieders individuele behoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve, verjongende methodes. Deze behandelingen met gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhogen aanzienlijk de opname van de vitaminen.

Decleor

Uw expert cosmetische Aromatherapie om in harmonie met uzelf en uw omgeving te zijn, zodat u uw natuurlijke schoonheid kan onthullen en uw huid een duurzame uitstraling kunt geven. Onze ervaring op dit gebied komt voort uit onze wetenschappelijke expertise van de energie die planten ons kunnen verschaffen en onze grondige kennis van de vitale energie van het lichaam.

Jane Iredale

Onze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastische chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten. Iredale Mineral cosmetics werd opgericht in 1994. Het eerste merk dat door artsen werd aanbevolen en die goed is voor de huid, wereldwijd!

MAAK EEN AFSPRAAK