Beauty Center Heverlee

Schoonheidssalon te Heverlee (Leuven) voor huidverbetering, suikerontharing & make-up

Wat mijn hobby was is nu mijn passie sinds 39 jaar, dankzij Beauty Center Heverlee. Streven naar gezonde perfectie, werken met wetenschappelijk geavanceerd huidverzorgingsproducten 'Environ', lichaamsmassage LPG endermologie (de wereldmarktleider in celstimulatie en gepatenteerdeslankheidtechniek), shellac manicure, medische pedicure, waxen, suikerontharingen en make up met de gerenommeerde Jane Iredale producten.

U kan bij Beauty Center te Heverlee (Leuven) dus terecht voor het volgende: huidtherapie (anti-aging), lichaamsmassage, medische pedicure, manicure, suikerontharingen, LPG en make-up. Ontdek een wereld van verzorging, rust, ontspanning en elegantie. Kom langs in ons schoonheidsinstituut te Leuven en geniet!

Environ

De huid is een kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn de gelaatsbehandelingen van Environ gericht op het behandelen van ieders individuele behoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve, verjongende methodes. Deze behandelingen met gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhogen aanzienlijk de opname van de vitaminen.

Jane Iredale

Onze make-up is niet alleen maar een verbetering van de traditionele make-up; het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastische chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten. Iredale Mineral cosmetics werd opgericht in 1994. Het eerste merk dat door artsen werd aanbevolen en die goed is voor de huid, wereldwijd!

Baïja

De huidverzorgende producten van Baïja bestaan voor 96% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen parabenen, fenoxythanol, parafine of sulfaten. De geuren zijn opvallend, uniek en worden geaccentueerd door een schattige, tropische verpakking waar je instant gelukkig van wordt. De producten worden vervaardigd in Frankrijk en worden ontwikkeld volgens een streng formulecharter dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit en proeven op dieren in geen geval toelaat.

Guinot

Met 40 jaar unieke expertise is de missie van Guinot om het beste aan te bieden voor de schoonheid van vrouwen. De beste actieve stoffen in de beste concentraties worden verwerkt in een uitgebreid gamma van hoogstaande en doeltreffende verzorgingsproducten, ontwikkeld in Frankrijk. Guinot is dé referentie in de wereld van de schoonheidsverzorging. Bovendien zijn de producten ecologisch verantwoord, vrij van parabenen en GGO’s en niet getest op dieren.

MAAK EEN AFSPRAAK