Tuinhout Verkain

Houtsmid, houthandel, hout en tuinhout te Oostkamp

Van houten zwaard tot tuinhuis

Al op jonge leeftijd probeerde ik van alles in elkaar te knutselen met hout, zo maakte ik mijn eerste zwaard uiteraard zelf, uit hout. Ik liet er mijn creativiteit de vrije loop gaan. Het is een passie die enerzijds uit mezelf komt en anderzijds ook met de paplepel werd meegegeven door mijn vader. Naast mijn studies en later mijn job als verzekeraar ging ik altijd aan de slag met mijn vader om allerhande werken uit te voeren. Steeds meer tuinhuizen kwamen op de planning en na verloop van tijd bouwden we letterlijk onze service rond tuinhout uit. Het spreekt voor zich dat ik met de jarenlange expertise die ik meekreeg van mijn vader en de eigen ervaring die ik ondertussen opbouwde er nog weinig aan het toeval ovebrlijft. Ik sta dan ook te popelen om jouw project uit te tekenen en te realiseren.

  • Zwembaden: een zwembad in de tuin is dé meerwaarde waar iedereen van droomt. Wacht niet langer en om je droom waar te maken. Tuinhout Verkain plaatst jouw zwembad op maat van jouw wensen. Laat je onderdompelen in het vakmanschap van Tuinhout Verkain en waag samen met ons de sprong in het diepe.
  • Poolhouse: droom weg van betere oorden met een poolhouse. Het is dé karaktervolle en stijlvolle upgrade van je tuin bij uitstek. Een rustgevende plek na het zwemmen.
  • Carports: zijn een waardig alternatief voor een garage. Waar een garage na verloop van tijd snel omgetoverd wordt tot extra opslagplaats van een huis, is dat bij een carport niet het geval. Wij zien een carport als een mooie extensie van uw woning. Door ons maatwerk is uw carport steeds in harmonie met uw woonstijl. Bovendien hoeft je wagen niet zomaar buiten op straat te staan en vriezen uw ruiten overigens niet aan.
  • Landelijk: De landelijke stijl is de meest rustgevende en romantische stijl om uw tuin een charmante en stijlvolle uitstraling te geven. Deze stijl kan de rust van uw tuin alleen maar versterken zodat ook u de nodige rust kan vinden voor uzelf. ‍ Onze landelijke bijgebouwen zijn volledig op maat te verkrijgen. Vertrekkend vanuit het praktisch nut die u voor ogen heeft, tekenen wij graag uw droomproject uit. Van overdekte eetplaats tot ontspanningsruimte, al dan niet in combinatie met een gedeelte opslag. Zo haalt u het maximum uit uw bijgebouw en dus uw tuin, kortom uw thuis.
  • Modern: Naast het praktisch nut van een tuinhuis speelt ook het esthetische een grote rol. Je tuinhuis moet er in eerste instantie stilistisch uitzien, maar bovendien ook in harmonie staan met uw huis. Vraagt uw tuin eerder een strakke constructie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk hier onze realisaties van moderne tuinhuizen.
  • Omheiningen en poorten: De tuin is een belangrijk onderdeel van onze thuis. We brengen gemiddeld steeds meer en meer tijd door in onze eigen tuin. Het begrip ‘staycation’ is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Net daarom wordt het steeds belangrijker dat je tuin ook past in het plaatje van je volledige woonst. Poorten en omheiningen vormen daarom het sluitstuk van je thuis. Als je poort in het totaalplaatje past van je thuis dan kom je thuis van zodra je poort in zicht is. Nog voor je binnen bent heb je al het gevoel dat je thuis bent. Omheiningen geven een extra cachette aan je tuin. Ze versterken de sfeer die je in de tuin wil uitstralen. De mogelijkheden op vlak van poorten zijn legio. Sta ons toe om je met raad en daad bij te staan in jouw keuze. Voor poorten verkiezen wij de houtsoorten Padouk en Iroko vanwege hun duurzaamheid en weersbestendigheid.
VRAAG UW OFFERTE AAN