Hout Feyen

Hout Feyen is uw houthandel te Dessel

De afgelopen decennia groeide Hout Feyen uit tot een waar begrip in Dessel en omstreken. Wij zijn een authentieke familiezaak waar waarden als kwaliteit, service, openheid en eerlijkheid centraal staan. Met dochters Joke en Lotte als nieuwe zaakvoerders staat de jongste generatie klaar voor de volgende decennia.

Interieur én houthandel

Met een eigen plaatsing team specialiseren we ons in een totaalservice voor binnendeuren, parket en laminaat.

Voor een vakkundige plaatsing van onze plafond- en wandbekleding verwijzen we je graag door naar vertrouwde plaatsers. Onze interieurplaten vormen de basis voor elke maatkast of interieurproject.

Verder verzagen en verwerken we alle hout op maat. Om onze klanten extra van dienst te zijn, leveren we ook gipsplaten en isolatie.

Ook voor alle nodige toebehoren, accessoires en onderhoudsproducten ben je bij ons aan het juiste adres bij Hout Feyen te Dessel.

Kwaliteit

Alleen Europese merken die uitblinken in een sterke prijs/kwaliteitsverhouding, maken kans om in onze toonzaal terecht te komen.

Binnen het enorme gamma vind je zowel exclusieve materialen voor woonkamers als budgetvriendelijke kwaliteitsmaterialen voor zolders.

Ook voor het hout kiezen we resoluut voor kwaliteit.

Merken

De vertrouwde merken van Hout Feyen te Dessel zijn: BREMS Doors, MEISTER, Ter Hürne, Werzalit gevelbekleding / vensterbanken / composiet materiaal, SKANTRAE, BREEN Doors

Promoties

Onze promoties zijn hier terug te vinden.

CONTACTEER ONS