Fotoalbums

Horta Tuincentrum Verstreken

Uw tuincenter voor Diest & Tessenderlo.

Horta Tuincentrum Verstreken te Diest (Deurne) is een zelfstandige speciaalzaak voor de dierenliefhebbers, tuinliefhebbers en eveneens een drankencentrale. Wij zijn aangesloten bij de HORTA-groepering. Dit betekent dat wij als zelfstandig familiebedrijf ons kunnen onderscheiden, door onze vakkennis en onze service. Daarom is persoonlijke service en deskundig advies zeer belangrijk binnen onze firma.

Dankzij de horta-groepering, hebben wij de mogelijkheid, om kwaliteitsproducten voor zowel particulieren als voor grootverbruikers, zorgvuldig te selecteren en door de gegroepeerde aankopen via Horta kunnen wij onze producten dan ook aanbieden aan zeer concurrentiële prijzen.

Wij beschikken over een zeer groot assortiment producten voor elke dierenliefhebber alsook allerhande materialen om uw tuin te verzorgen en uit te bouwen tot een prachtige siertuin en/of groententuin. Je vindt bij ons ook het volledige gamma aan barbecues, gaande van houtskoolmodellen tot te meest complete buitenkeukens.

Kom gerust een kijkje nemen, zeker de moeite waard! Uw tuincenter, dierenspeciaalzaak, drankenhandel voor Diest & Tessenderlo.

Foto's

Recensies

Een modern tuincentrum met alles wat je nodig hebt in huis-tuin en vijver + een drankencentrum met vriendelijke en gedienstige mensen. En voor ons op wandelafstand wat ook een plus is.
- Noels Alexander
meer recensies

Contact

Horta Tuincentrum Verstreken

Tessenderloseweg 84, 3290 Diest
  • Bloemen & planten
  • Dierenbenodigdheden
  • Dierenspeciaalzaak
  • Drankencentrale
  • Drankenhandel
  • Tuincenter
  • Tuincentrum
Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30u-18.00u
Woensdag 08.30u-18.00u
Donderdag 08.30u-18.00u
Vrijdag 08.30u-18.00u
Zaterdag 08.30u-18.00u
Zondag 09.00u-12.00u