Horta Tuincentrum Verstreken

Uw tuincenter, dierenspeciaalzaak en drankencentrale voor Diest & Tessenderlo

Tuincentrum Diest & Tessenderlo

Horta Tuincentrum Verstreken te Diest (Deurne) is een zelfstandige speciaalzaak voor de dierenliefhebbers, tuinliefhebbers en eveneens een drankencentrale. Wij zijn aangesloten bij de HORTA-groepering. Dit betekent dat wij als zelfstandig familiebedrijf ons kunnen onderscheiden, door onze vakkennis en onze service. Daarom is persoonlijke service en deskundig advies zeer belangrijk binnen onze firma.

Dankzij de horta-groepering, hebben wij de mogelijkheid, om kwaliteitsproducten voor zowel particulieren als voor grootverbruikers, zorgvuldig te selecteren en door de gegroepeerde aankopen via Horta kunnen wij onze producten dan ook aanbieden aan zeer concurrentiële prijzen.

Wij beschikken over een zeer groot assortiment producten voor elke dierenliefhebber alsook allerhande materialen om uw tuin te verzorgen en uit te bouwen tot een prachtige siertuin en/of groententuin. Je vindt bij ons ook het volledige gamma aan barbecues, gaande van houtskoolmodellen tot te meest complete buitenkeukens. Kom gerust een kijkje nemen, zeker de moeite waard! Uw tuincenter, dierenspeciaalzaak, drankenhandel voor Diest & Tessenderlo.