Studio d’OOR

Vanaf 12 september lanceren wij met Studio d’OOR een verbeterde dienstverlening als gespecialiseerd hoorcentrum in Tienen en Aarschot. Dit om aan onze klanten een nog uitgebreider gamma van hoorapparaten, hulpmiddelen en gehoorbescherming aan te bieden aangepast aan hun individuele noden. Centraal staat dat we onafhankelijk advies geven op vlak van preventie en hooroplossingen. Studio d’OOR is uw hoorcentrum, hoorapparaten, gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen, zwemdoppen, gratis hoortest te Tienen en Aarschot.

 

 

Wie is Studio d’OOR?

Greet Hofkens is al 20 jaar actief als gedreven audiologe. Samen met haar gemotiveerd en professioneel team is zij reeds 15 jaar hét aanspreekpunt in Tienen en Aarschot op het vlak van hooroplossingen. Studio d’OOR is de kroon op het werk van jarenlange dienstverlening voor mensen die kampen met gehoorproblemen. Vanaf heden wordt er onafhankelijk samengewerkt met verschillende A-merken van hoorapparaten, net dat tikkeltje méér om voor jong en oud een gepaste oplossing te vinden, rekening houdend met éénieders budget.

 

Studio d’OOR koestert je gehoor.

In het kader van een gezonde levensstijl past zeker aandacht voor oor en gehoor. Zowel in de vrije tijd, op de werkvloer of als muzikant verdienen je oren de juiste zorg. Studio d’OOR biedt voor jong en oud een op maat gemaakte of universele oplossing. Zo hebben we oordoppen van de beste kwaliteit voor onze uitgaande jeugd, motorrijders, muzikanten,... Verder maken we ook slaap- en zwemdoppen.

Herontdek wat je mist.

Ervaart u soms dat het gesprek aan u voorbij gaat? Wordt het moeilijker om conversaties te volgen binnen uw sociale en/of professionele omgeving? Weet dat er tegenwoordig hoogtechnologische oplossingen bestaan: geavanceerde hoorapparaten, draadloze accessoires en hulpmiddelen. In Studio d’OOR bieden onze audiologen een professionele begeleiding naar een oplossing op maat. Met een kwaliteitsvolle service na aankoop garanderen we u jarenlang hoorplezier!

 

 

Wist je dat…?