Hondentrimsalon Ellen

Uw hondenkapsalon, trimsalon, hondenkapster & trimster te Herentals

!!!Nieuw - Nieuw - Nieuw!!!

Sinds kort heb ik in samenwerking met een van mijn leveranciers een webshop. U kan hier allerlei verzorgingsmateriaal voor uw viervoeter terugvinden, maar ook tal van andere leuke dingen voor uw hond.

“Waar liefde voor de hond centraal staat”

In Hondentrimsalon Ellen te Herentals zijn alle honden welkom, van klein tot groot, rashonden en kruisingen. Alle honden worden met veel liefde en respect behandeld.

Behandelingen

U kan bij mij terecht voor de volledige verzorging van uw hond, dit houdt in dat de hond wordt gewassen en gedroogd. Naargelang de vacht gaan we aan de slag om de hond te knippen, scheren, plukken, ontwollen. Dit alles wordt besproken bij het brengen van de hond.

Ik werk 1-op-1, dit wil zeggen dat enkel uw hond in het trimsalon aanwezig is tijdens de behandeling (honden uit hetzelfde gezin, mogen uiteraard wel samen komen). Dit zorgt ervoor dat al mijn aandacht naar uw hond gaat, ik neem ook uitgebreid de tijd voor de verzorging van uw hond en indien nodig krijgt de hond eens een kleine pauze.

Enkele afspraken:
▸ Laat uw hond goed uit voor de behandeling
▸ Geef uw hond geen eten vlak voor de behandeling
▸ Breng je hond steeds aangelijnd

Puppies

Wacht niet te lang om met uw pup eens langs te komen in het trimsalon. Het is belangrijk om uw hond van jong af aan te laten wennen aan de omgeving en kennis te maken met allerlei geluiden, water, droger, scharen, geuren, trimtafel, borstels, … De gewenning duurt ongeveer een 30 minuten en je ontvangt tips over de vachtverzorging van uw hond. De puppygewenning is GRATIS voor puppies jonger dan 4 maanden én bij het vastleggen van een afspraak voor een eerste behandeling.

Producten

Omdat uw hond enkel het beste verdient, werk ik met de producten van Biogance. Biogance is de eerste Franse lijn vachtverzorgingsproducten voor dieren, direct geinspireerd door de natuur en speciaal ontwikkeld uit natuurlijke organische actieve ingredienten met respect voor uw huisdier en het miileu. Parabenen vrij, phenoxethanol vrij en vrij van dierlijke olieen, optimatilseert Biogance haar formules om natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen met respect voor de natuurlijke vachtbalans.