Benitos dogsalon

Uw trimsalon, hondensalon en uitlaatdienst te Haaltert

Hondentrimsalon

Benitos Dogsalon in Haaltert is uw gediplomeerd hondentrimster voor het vakkundig trimmen en verzorgen van uw hond. Zowel kleine als grote honden zijn welkom bij mij. Geen vervoer? Geen probleem door onze ophaaldienst kan je hond zijn verzorging bij ons doorgaan!

Uitlaatdienst

Op vakantie? Of een dagje weg? Of geen tijd voor je vriend uit te laten? Wij bieden een uitlaatdienst en oppasdienst aan. Ik kom de honden eten geven knuffeltjes geven en laat ze eens goed wandelen. Bij mij kan u terecht voor de verzorging van uw liefste viervoeter. De hondjes worden behandeld aan de hand van hun vacht en natuurlijk ook wat jullie als baasje zelf willen.

Hondensalon Haaltert

Benitos dogsalon is een salon waar de hondjes echt verwend worden. Ikzelf verwen de hondjes heel graag en wil ook dat ze hun op hun gemak voelen. Het is zeker niet de bedoeling dat een hond op een uurtje buiten is bij mij, ik neem graag mijn tijd voor elke hond want elke hond is anders en heeft andere behoeften. Bij elke behandeling wordt dit sowieso toegepast:

  • Nageltjes knippen
  • Oren plukken en reinigen
  • De gepaste vachtverzorging (plukken ontwollen scheren knippen)
  • Wassen van de hond en anaalklieren uitknijpen
  • Drogen van de hond

Prijzen

De prijzen voor een volledige behandeling bij een kleine en middelmatige hond liggen tussen de € 45 en de € 60. Bij een grote hond ligt dit tussen de € 55 en € 85. Extra: ontvlooienmiddel of vele klitten komt een meerprijs bij.

U kan ook gewoon terecht voor u hond te laten wassen en drogen en nagels knippen. Dit zijn dan ook weer andere prijzen. Daarvoor kan u mij gerust eens bellen.

Elke klant krijgt de eerste maal € 5 korting. Achteraf kan de klant genieten van een klantenkaartje na 5 keer te komen krijg je dan een mooie korting!