Het Trimhuisje

Uw hondenkapsalon, hondentrimsalon en hondenverzorging te Oosterzele

Hondentrimsalon

In Het Trimhuisje gevestigd in Oosterzele (Balegem) kan u sinds 2010 terecht bij gediplomeerd hondentrimster Liesbet Van Der Beken voor de professionele verzorging van uw hond. Hier wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en wordt de verzorging op maat van elke hond voor de toilettage besproken met de eigenaar. U kan bij Het Trimhuisje terecht voor een volledige verzorging van uw hond inclusief wassen, het reinigen van de oren en de ogen en het knippen van de nagels. Alleen een borstelbeurt is ook mogelijk. Er wordt ruim de tijd genomen voor elke hond en er wordt 1 op 1 gewerkt dus zonder vreemde honden in het salon.

Haal en breng service

Kan u de hond niet zelf naar het trimsalon brengen? Geen probleem het ophalen en terugbrengen van uw hond is mits u in een straal van 7 km van het salon (te Oosterzele) woont mogelijk.

Puppies

Kom met uw puppy gerust eens langs om te wennen aan de verzorging, de tondeuse en de droger. Deze wenbeurt is gratis indien u een vervolgafspraak maakt voor uw pup. Grote honden worden enkel aanvaard indien ze zich gewillig laten verzorgen. Heel angstige en agressieve grote honden kunnen niet door 1 persoon alleen worden getoiletteerd. Het is dus zeker bij grote rassen van belang om uw pup op tijd te laten wennen aan het trimsalon.

Prijs

Voor informatie over de prijs van een behandeling neemt u best even contact op want de prijs hangt af van de dikte van de vacht en of de hond klitten heeft of niet.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!