Hondenkapsalon Buggenhout

Uw hondenkapsalon, trimsalon, hondentrimsalon en hondenverzorging te Buggenhout & Wolvertem

Hondenkapsalon FurryTails met Lynn Wanhannet

Hondenkapsalon, trimsalon FurryTails, te Buggenhout, bestaat sinds 2012. Lynn Wanhannet, ook dierenartsassistente van opleiding, verzorgt uw dieren met de grootste toeweiding. De dieren komen terecht in een huiselijke omgeving. Alle rassen (met uizondering van Cockers, Doodles en plukrassen), ook katten en zelfs konijnen zijn welkom. Sinds 2022 is er ook een vestiging in Wolvertem geopend.

Voor volledige verzorging en trimbeurt

U kan bij ons hondentrimsalon steeds terecht met uw trouwe viervoeter voor een volledige verzorging en trimbeurt, alsook voor enkel een was- of borstelbeurt. Een teek verwijderen? Ook hiervoor kan u bij mij terecht. Deze service is gratis. Net als 30min puppygewenning tot de leeftijd van 16 weken.

Altijd op maat van uw hond

Alle honden zijn welkom, ook grote rassen. Dieren worden nooit verdoofd en steeds met respect behandeld! De prijs is afhankelijk van de grootte en de vachtconditie van de hond. Er wordt steeds getrimd naar de rasstandaard van de hond. Uitborstelen/ontwollen, wassen, drogen, knippen/effileren/plukken, oren en ogen reinigen en nagels knippen zijn in de prijs inbegrepen. Neem steeds contact op met ons hondenkapsalon, trimsalon te Buggenhout & Wolvertem!

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!