Hondenkapsalon Brush

Trimsalon, hondenkapsalon en hondenbegeleiding te Erpe-Mere

Trimsalon Erpe-Mere

Rik en Leen heten u welkom
Op zoek naar een ervaren hondenkapper in de omgeving van Erpe-Mere? Kom dan eens langs bij hondenkapsalon Brush. Bij ons kan u terecht voor een vakkundige toilettage. Uiteraard zijn ook kruisingen hier van harte welkom. Wij trimmen, knippen, scheren en verzorgen met plezier de vacht van uw trouwe viervoeter. We opteren steeds voor de juiste aanpak volgens ras en vachttype. Aangesloten lid Trimcanis.

Onze diensten

Toilettage op maat

Ruwe Vachten

Terriërs, schnauzers … worden geplukt (trimmen).

Stokhaar

Stokhaar bestaat uit dekharen en dikke ondervacht met blokverharing zoals bij een Duitse herder, samojeed, cattledog, ....

Krulvachten

Poedels, bichons, labradoedels, Spaanse, Portugese en Franse waterhonden … worden na kammen en wassen ook geknipt en/of geschoren.

Zijdevachten

Malthezers, yorkshire terriërs … worden gekamd, gewassen en naar wens geknipt.

Spaniëls en setters

Krijgen verschillende soorten behandeling zoals kammen, wassen, plukken en efileren.

Hondenbegeleiding Bij Brush

Heeft u een pup, jonge hond of een hond met een ongewenst gedrag? Begin onmiddellijk op de juiste manier te communiceren om vervelend en ongewenst gedrag in de toekomst te voorkomen. De aanpak zit in kleine dagelijkse dingen, we helpen u graag op weg.

Na een aantal maanden beginnen ook honden te puberen en vaak wordt er door onwetendheid van de baasjes verkeerd gereageerd. Laat het niet escaleren, de juiste communicatie is van groot belang. Ook in dit geval kunnen we de baasjes begeleiden en de nodige info verschaffen om de harmonie te herstellen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact met ons op, we komen ter plaatse de situatie bekijken en bespreken.