Hof Ter Rode Poorte

Uw feestzaal, babyborrel en trouwlocatie voor Waregem

Ontdek het paradijs op aarde...

Hof ter Rode Poorte ligt in hartje Oost-Vlaanderen. Verrassend en vertrouwd waar kwaliteit en creativiteit hand in hand gaan. Iedereen heeft een instant ontspannen gevoel bij ons en geniet van de aangename setting met oog voor detail. Op ons terras waan je je in het zonnige Toscane of ruik je de Provence.

Ben je op zoek naar de verhuur van een authentieke locatie voor een feest, evenement of receptie in een natuurlijke omkadering of heb je een specifiek idee in je hoofd? Hof ter Rode Poorte probeert tegemoet te komen aan jouw wensen en verhuurt stukjes paradijs op aarde.

Eenmaal je door de hoge rode smeedijzeren poorten binnenkomt, gaat een authentieke wereld voor je open. De kasseien leiden je naar onze verschillende locaties die één en al sfeer uitstralen met hoekjes tussen het groen om op ontdekking te gaan. Als landschapsarchitect besteedt mijn echtgenoot alle zorg aan wat de natuur ons te bieden heeft.

Seminaries

Kleinere bedrijfsactiviteiten zoals seminaries, presentaties, raden van bestuur of een productlancering vinden bij ons een uniek kader. Wij kunnen een informele kleinere setting voorstellen of de volledige locatie ter beschikking stellen volgens de noden.

Breng je eigen cateraar mee of proef van ons aanbod van mogelijkheden en onze samenwerkingen met verschillende traiteurs.

Rouwtafel

De huiselijke sfeer in ons koffiehuis nodigt uit om met elkaar verhalen te delen.

  • Tafels en stoelen worden voor u opgesteld
  • Beschikbaarheid tot 80 personen
  • Aperitief: keuze uit glaasje witte of rode wijn
  • Koffie met assortiment van fijn belegde broodjes
  • Prijs op aanvraag

Huwelijk / Babyborrel / Communie / Lentefeest/ Ceremonie

Het leven kent vele mijlpalen maar het huwelijk is er één om je leven lang te koesteren en te herinneren als een fantastische dag!

Ook de geboorte van een klein wondertje of andere belangrijke stappen in het leven mogen uitbundig worden gevierd!

Ceremonie

Er heerst een ingetogen sfeer in onze unieke orangerie omringd door de tuin in verbondenheid met de natuur. Witte ceremoniestoelen en ceremonie-altaar worden voor u opgesteld. Beschikbaarheid tot 100 personen.

feestzaal Hof ter Rode Poorte Waregem

Feestzaal

feestzaal Hof ter Rode Poorte Waregem

Trouwlocatie

feestzaal Hof ter Rode Poorte Waregem

Communiefeesten

feestzaal Hof ter Rode Poorte Waregem

Babyborrel

feestzaal Hof ter Rode Poorte Waregem

Seminarie/bedrijfsfeest

feestzaal Hof ter Rode Poorte Waregem

Landschapsarchitect

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG