Hobbywinkel Cart 'n Scrapart

Uw hobbywinkel te Lier met als specialisatie scrapbooking & wenskaarten

Hobbywinkel Lier met knutselworkshops

Bent u net zoals Hilde Kusseneers graag creatief bezig met papier, potloden en stempels? Houdt u ervan zelf wenskaarten te maken, fotoalbums samen te stellen, laser graveerwerken of een scrapbook aan te leggen? Sinds maart 2010 kan u terecht bij Cart 'n Scrapart te Lier, waar Hilde haar passie graag met u deelt!

We werken met de volgende merken: Vaessen, Ranger, Studio light, Crealies, Tim Holst, Pergamano.

We organiseren verschillende workshops voor het maken van scrapbooks, wenskaarten en fotoalbums! Jong en oud, beginner of gevorderde, iedereen is welkom! De dagworkshops vinden steeds bij ons plaats en worden gegeven aan groepen van 8 à 15 personen. Wij zorgen daarbij voor al het nodige materiaal! Op de pagina ‘workshops' op ons blog vindt u alvast een overzicht van alle geplande cursussen.

Wie graag thuis zelf aan de slag gaat, kan altijd eens een bezoekje brengen aan onze hobbywinkel te Lier. We verkopen al het nodige materiaal en vullen dit uitgebreide aanbod ook regelmatig aan met de nieuwste producten.

Volgt u Hobbywinkel Cart 'n Scrapart graag op de voet op? Neem dan zeker ook een kijkje op onze blog voor nog meer foto's en informatie. Let op: niet al de producten in de webshop zijn op voorraad in de winkel, sommige producten moeten besteld worden bij de groothandel.