Hair & Beauty Mieke

Uw kapsalon, extensions en nagelstyliste te Tielt-Winge

Dames, heren en kindersnit, gellak en gelnagels

Ik ben Mieke Vanderheyden en werk al 23 jaar op zelfstandige basis als kapster en nagelstyliste. Ik zet ook extensions en werk het liefst met de banden die zijn het natuurlijkst en minst schadelijk voor het haar. Deze worden aangeraden om de 6 weken te verplaatsen zo dat we ze terug opnieuw hoger kunnen gezet worden en op nieuwe haren vast maken zodat de andere haren kunnen rusten.

Balmain

Ik werk nu exclusief met het merk Balmain, zowel de verf als verzorgingsproducten. De verf is diep verzorgend er zit arganolie in waardoor de haren diep vanbinnen verzorgd word. Resultaat: de haren zijn zachter hebben heel veel glans, Balmain heeft ook een heel laag ammonia gehalte zodat ook de huid minder irritatie heeft.

De verzorgingsproducten hebben ook allemaal arganolie, resultaat weer meer glans en hele zachte haren. Het gamma is heel groot zodat er voor elk haar wel een shampoo en verzorgingsproduct is. Balmain heeft ook sterke behandelingen zowel voor thuis als voor in het salon te gebruiken. Zo is er een 5weken behandeling die de haren hersteld, er zijn ook verschillende maskers die aangepast zijn aan elk haar type.

Balmain is gewoon een top merk, ik heb al 25 jaar ervaring en heb met verschillende merken gewerkt en dit is voor mij de top. Balmain heeft ook hele mooie haarspelden ideaal om naar feestjes te gaan. Zij hebben ook extensions , dit zijn Aziatische haren . De extensions zijn echt haar en ook weer van top kwaliteit, ze hebben ook Hair Dress collectie, dit is geen echt haar maar wel leuk om aan te doen voor naar feestjes te gaan. De resultaten die ik nu ervaar met dit merk is gewoon fantastisch.

Verder doe ik ook nog een aantal andere behandelingen:

Wimperlift dit is heel naturel, er wordt een lichte krulling gemaakt in de wimpers, ze worden ook zwart geverfd voor nog een mooier resultaat en de wenkbrauwen kunnen steeds ook geëpileerd worden en kunnen ook geverfd worden. Deze behandeling duurt 1u en houdt ongeveer 6 weken.
Wellness pedicure dit houd in: de nagels worden geknipt en verzorgd eelt word weggedaan. Daarna word er een peeling aangebracht en een masker dit moet 10 min inwerken, hierna een zalige voetmassage van 10 min per voet. Er kan ook steeds een nagellak of Gellak aangebracht worden deze behandeling duurt 1 u of 1,5 u. Paraffine kan ook gebruikt worden na de behandeling dit is een diepere verzorging aan te raden voor mensen met cloven en zeer droge voeten. Handverzorging word ook gedaan met paraffine voor droge handen.
Gelnagels doe ik ook nog steeds.
Ontharing van benen met wax of gelaat doe ik er nu ook bij.