Haccuria Decoratiewerken

Uw vakman in schilderwerken, behangwerken en decoratiewerken regio Diest en Tessenderlo

 

Bij Niels Haccuria Decoratiewerken uit Tessenderlo, staan we klaar om al jouw schilderprojecten en decoratieprojecten aan te pakken. Of je nu op zoek bent naar professioneel schilderwerk, behangen, wandafwerking of andere decoratieve oplossingen. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we voor een prachtige afwerking die jouw ruimtes transformeert en laat stralen. Of het nu gaat om een particuliere woning, kantoorpand of commerciële ruimte, bij ons ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw decoratieve visie werkelijkheid kunnen maken.

Schilderprojecten

Jij kiest de kleur die je op jouw muren of plafonds wilt, en wij zorgen voor het professioneel en kwalitatief aanbrengen ervan. We werken met hoogwaardige merken zoals Sikkens en Trimetal. Met deze kwaliteitsvolle merken kunnen we een duurzame en prachtige afwerking garanderen. We zijn bekwaam in het werken met deze merken en zorgen ervoor dat de gekozen kleur nauwkeurig wordt aangebracht. Of je nu een frisse nieuwe look wilt geven aan je interieur of een nieuwe kleur wilt op je plafonds, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken met topkwaliteit verfproducten. 

Buitenschilderwerken

Naast het aanbrengen van kleur op muren en plafonds, zijn we ook gespecialiseerd in buitenschilderwerken. Wij zorgen voor een professionele en duurzame afwerking. Met onze expertise en het gebruik van kwaliteitsvolle verven kunnen we de juiste verf-selectie maken die bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. Laat ons jouw buitenruimte nieuw leven inblazen met een frisse verflaag en geniet van een beschermde en aantrekkelijke uitstraling. We staan klaar om jouw buitenschilderproject tot een succes te maken.

Lakwerken

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogstaande lakwerken. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen wij voor een perfecte afwerking. Vertrouw op onze expertise en laat je verrassen door het resultaat van onze hoogstaande lakwerken.

Behangen 

Bij Niels Haccuria Decoratiewerken heb jij de vrijheid om zelf het behang te kiezen dat perfect bij jouw stijl en smaak past. Of je nu op zoek bent naar een opvallend patroon, een subtiele textuur of een rustgevend design, wij zorgen ervoor dat het behang professioneel wordt opgehangen. We zorgen voor een nauwkeurige en vakkundige plaatsing, zodat het behang naadloos op jouw muren aansluit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige informatie. Bekijk gerust ook onze referenties om een indruk te krijgen van onze kwaliteit en vakmanschap.

Interieur

Weet je niet welke kast het beste past bij de tafel en zetel in je interieur? Geen zorgen, bij Niels Haccuria Decoratiewerken helpen we je graag bij het ontdekken van de stijl die jij verkiest. We streven ernaar jouw persoonlijke stijl te begrijpen en je kamers in te richten volgens jouw specifieke wensen en eisen. Met onze expertise en oog voor detail creëren wij een interieur dat perfect aansluit bij jouw smaak. Laat ons je interieurwensen vervullen en geniet van een stijlvolle en gepersonaliseerde inrichting die je huis echt thuis maakt.

 

Gyprocwerken

Voor kleine gyprocwerken ben je bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om jouw project tot een succes te maken. Met onze expertise in gyprocwerken zorgen we voor een nauwkeurige en professionele afwerking. Vertrouw op ons vakmanschap en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw kleine gyprocwerken. 

Offerte

Bij Niels Haccuria Decoratiewerken bieden voor al onze klussen een gratis en vrijblijvende prijsofferte aan. Of je nu een offerte wilt ontvangen of liever eerst een afspraak maakt om jouw project te bespreken, je kunt altijd contact met ons opnemen. Wil je graag referenties bekijken om een idee te krijgen van onze kwaliteit en tevreden klanten? Ook dat is mogelijk, wij laten je graag enkele referenties zien. Neem dus gerust contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw project.AFSPRAAK MAKEN? NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP!