Gyprocwerken Van Doninck

Voor al uw gyprocwerken en systeemplafonds in Herentals

Uw professionele partner voor al uw gyprocwerken. De muren op zolder zijn vaak onbewerkt. Om van de zolder een aangename leefruimte te maken is het aangeraden om de wanden en het plafond af te werken. De meest efficiënte manier hiervoor is het plaatsen van gyproc of gipskartonplaten. Contacteer Gyprocwerken Van Doninck te Herentals voor meer informatie

Gyproc plafonds

Gyproc plafonds zijn bedoeld voor toepassing binnen een gebouw. Er zijn genoeg redenen voor het plaatsen van een verlaagd plafond. Om grote scheuren, barsten, balken, elektriciteit kabels en leidingen te bestoppen.

Gyproc muren

Om een onafgewerkte ruimte in ruwbouwstaat of in een al wat oudere woning met vaak onregelmatige bakstenen af te werken. Of om een bijkomende scheidingswand in een ruimte.

Op metalen of houten skelet

Voor een gyproc plafond bevestigen we het skelet tegen de rondliggende muren (niet tegen het oorspronkelijke plafond) en voor gyproc muren wordt het skelet vastgemaakt tegen de vloer en plafond. Vervolgens worden de gyproc platen op maat gezaagd en tegen het skelet geschroefd. De naden worden uitgeplamuurd en het geheel kan nadien worden overschilderd of behangen.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE »