Wegrio in Hamme

Grondwerken, rioleringswerken, aanleg opritten, terrassen en parkings

Wegrio is een erkend aannemer uit Hamme waar u beroep op kan doen voor alle grondwerken, wegenwerken en rioleringswerken. Wegrio heeft sinds de oprichting in 1972 al ontelbaar veel bergen grond verzet en weet van aanpakken. Ervaring genoeg dus om uw graafwerken, grondwerken, rioleringswerken en wegenwerken tot in de puntjes te verzorgen. We hebben de klasse 5 aannemers erkenning op zak. Al weten onze klanten vooral de flexibele en klantgerichte service van ons familiebedrijf enorm te appreciëren.


PRIVATE WERKEN

Wij verzorgen bijna alle graafwerken in de tuin en rond het huis.

Voor bijna al uw particuliere graafwerken kan u op de expertise van onze kraanmachinisten rekenen. We kunnen bijvoorbeeld een oprit of terras leggen, een sleuf graven, de volledige tuin afgraven en nivelleren of een regenput steken … Zowel voor kleinere als voor relatief grote rioleringswerken, grondwerken, graafwerken en afbraakwerken zijn onze grondwerkers in regio Hamme aan de slag.

→ Opritten & Terrassen

→ Container verhuur

Lees verder

INDUSTRIËLE WERKEN

Industriële rioleringswerken, grondwerken, graafwerken en afbraakwerken.

Voor bedrijven voeren we rioleringswerken, grondwerken, graafwerken en afbraakwerken uit. Industriële constructies afbreken, voorbereidende grondwerken om een industriegrond bouwklaar te maken en zelfs het plaatsen van ondergrondse waterbeheer systemen. Met Wegrio uit Hamme heeft u maar 1 partner nodig voor alles wat op en in de grond moet gebeuren!

→ Riolerings- en infiltratiewerken

→ Parking aanleg

→ Industriële en openbare groenzones

Lees verder

OPENBARE WERKEN

Deze wegenbouw aannemer neemt ook kleine wegenwerken aan.

Bij aannemer wegenbouw Wegrio uit Hamme voeren we alle soorten wegenwerken. Een nieuwe parking of wegdek in klinkers, asfalt of beton, kleinere wegdek herstellingen, het plaatsen of vervangen van straatmeubilair en signalisatie, … we kunnen alle overheidsopdrachten aan. Ons familiebedrijf is sinds 1972 actief in de wegenbouwsector en heeft dus veel ervaring op zak om alle werken correct, veilig en conform de voorschriften uit te voeren.

→ Wegeniswerken

→ Weginrichting & Straatmeubilair

→ Rioleringswerken

Lees verder


VERHUUR ZEEFMACHINE

Grond laten zeven of een professionele zeefmachine huren?

Om stenen, dikke boomwortels en puinafval uit uw bodem te halen, moet de grond gezeefd worden. Daarvoor heeft u 2 mogelijkheden: u kan de grond laten zeven op de werf of de grond laten afvoeren en eerder gezeefde grond laten aanvoeren. Welke van die 2 zeefwerken het interessantst is, hangt natuurlijk af van de grootorde van uw project.


Meer informatie?

Een project in gedachten waar u nog een betrouwbare aannemer in regio Oost-Vlaanderen voor zoekt en graag een prijsindicatie voor ontvangt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

CONTACTEER ONS