Devano

Specialist in graafmachines, hoogtewerkers en knikladers in de regio Ninove

Verhuur van graafmachines

Devano uit Geraardsbergen (nabij Ninove) is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kwaliteitsgraaf-, grond- en hoogtemachines. Kies voor Devano voor een uitgebreid machinepark, 24h service en advies op maat.

Verhuur & verkoop

In juli 1997 zijn we begonnen met verhuur van graafmachines en wielladers. Toen de locatie te klein werd zijn we eind 2009 verhuisd naar de industriezone in Geraardsbergen. Sindsdien hebben we een uitgebreid gamma van graafmachines, dumpers, wielladers, knikladers, hoogtewerkers,... Zowel de zelfstandigen als de particulieren kunnen bij ons terecht. Huren kan al vanaf 1 dag, vanaf 2 dagen heeft u al een goedkoper tarief.

Sinds 2016 zij we dealer van Yanmar machines, u kan bij ons terecht voor aankoop, onderhoud en herstelling van Yanmar machines (ook indien elders aangekocht). Wenst u enkel onderdelen te bestellen, hiervoor kan u ook bij ons terecht. Regelmatig bieden we ook tweedehandsmachines aan, aan zeer gunstige voorwaarden.

Onze service

Grond-, dak- of graafwerken in het kader van een nieuwbouw of renovatie? Spaar tijd en uw rug en huur of koop een graafmachine bij Devano. Wij bieden graafmachines, wielladers, knikladers, dumpers, trilplaten, hoogtewerken en breekhamers.

Bij Devano bieden we:

✔︎ Een uitgebreid machinepark en dus telkens een geschikte machine voor elk project
✔︎ Huurovereenkomsten vanaf 1 dag
✔︎ Enkel de meest betrouwbare merken (Yanmar Bobcat, Gehl & Thomas)
✔︎ Machines in topconditie
✔︎ Advies op maat
✔︎ Een 24/24 en 7/7 service
✔︎ Levering gratis binnen 15 km vanaf €125 excl. btw

CONTACTEER ONS