Glazenwasser Ecocleaning

Uw specialist in kwalitatieve en professionele schoonmaak te Lanaken

Professionele schoonmaak

Glazenwasser Ecocleaning te Lanaken is een bedrijf gespecialiseerd in kwalitatieve en professionele schoonmaak, zowel voor particulieren als bedrijven en kleine zelfstandigen. Werkzaam in Lanaken en de ruime omgeving.

Reinigen van

  • Vensters
  • Zwembaden
  • Zonnepanelen
  • Reclamepanelen
  • Veranda's & rolluiken

Glazenwasserij

Ramen reinigen is nodig in alle seizoenen. In de herfst als het veel regent. In de winter door de vrieskoude. Als de eerste zonnestralen doorbreken in de lente en in hartje zomer wanneer er veel stof in de lucht hangt. Deze weersomstandigheden hebben invloed op de properheid van je ramen. Elk seizoen is dan ook anders qua frequentie van glazenwassen. Glazenwasser Ecocleaning zorgt ervoor dat uw etalage of ramen (binnen- en buitenkant) steeds grondig gereinigd zijn, met aandacht voor detail, steeds met kwaliteitsvolle producten. Ook moeilijk bereikbare ramen, dakkoepels, veranda's worden steeds streep- en vuilvrij gehouden. De rolluiken worden hierbij ook niet vergeten.

Schoonmaak van zonnepanelen

Naast de glazenwasserij staat Ecocleaning ook in voor de schoonmaak van zonnepanelen. Door vuil- en stofophoping vermindert het optimale rendement van uw zonnepanelen. Voor een perfecte reiniging gebruiken wij hiervoor Osmose. Deze innovatieve techniek gebruikt gefilterd water om alle hardnekkige vuiligheden los te weken en het volledige oppervlak schoon te houden.

Professionele zwembadreiniging

Voor het zomerseizoen aanbreekt kan je ook gebruik maken van de professionele zwembadreiniging. Achtergebleven chloor- en vuilresten kunnen het water troebel maken en bieden niet de zwemervaring waar je heel het jaar naar uitkeek. Glazenwasser Ecocleaning zorgt ervoor dat wanden en de bodem aanslagvrij worden door het gebruik van milieuvriendelijke en afbreekbare producten. Hierna kan je met een gerust hart genieten van je zwembad. Wenst u één van deze werken aan uw woning of zaak uit te laten voeren? Maak gerust een vrijblijvende afspraak of vraag gratis een offerte aan.