Glaswerken Blommaert

Uw glasbedrijf, glashandel, glasherstellingen en spiegels te Beveren

Glaswerken Blommaert is een jong en dynamisch bedrijf. Sinds begin 2003 is Glaswerken Blommaert uw referentie voor alle glaswerken. Dankzij de continue groei binnen ons bedrijf, zijn we sinds 2008 verhuisd naar ons nieuw gebouw te Beveren-Waas. Breng gerust eens een bezoek aan onze toonzaal zodat we in ons eigen atelier al uw glasdromen kunnen realiseren. U kan bij ons terecht voor de verschillende mogelijkheden in de mooie wereld van glas en spiegels. Glaswerken Blommaert is een geregistreerd aannemer. Dit komt u, als klant, uiteraard ten goede. Wij zullen er alles aan doen om ons werk met veel zorg af te leveren, zodat u als klant tevreden kan zijn!

Glaswerken Blommaert staat bekend voor het leveren en verwerken van de meest uiteenlopende soorten glas. Naast CNC slijpen en snijden, kunnen wij ook alles zandstralen. Wij doen dus meer dan alleen maar het product afleveren.

Glasherstellingen

Wij doen alle glasherstellingen van gebroken ruiten, alsook herstellingen van breuk wegens vandalisme of inbraak. Dit voor zowel enkelglas als dubbelglas.

Contacteer ons