Giant Store Fietsen Koen

Uw fietsenwinkel in De Pinte voor fietsherstellingen en elektrische fietsen

Fietsenwinkel De Pinte

Bij Giant Store Fietsen Koen in De Pinte vindt u passievolle fietsprofessionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan wij voor u klaar.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stadsfietsen, altijd voldoende op voorraad, kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets. Met ons assortiment accessoires kunnen we werkelijk iedere fiets aankleden. Van fietstassen tot kledij, van kinderzitjes tot bidonhouders, allemaal uit voorraad leverbaar en eventueel te monteren

Loopt u gerust eens binnen. In onze Giant Store gevestigd in De Pinte willen wij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen we dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze winkel voor vragen groot en klein. Al is het voor een praatje, een vraag of een kennismakingsgesprek met een kop koffie.

In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Hier kunt u direct terecht voor spoedklussen, periodiek onderhoud of gepland op afspraak.