Zenshin

Gelaatsmassage, gelaatsreflexologie en huidverbetering te Bree

Natuurlijke uitstraling en in balans zijn

Ben Ilse, schoonheidspecialiste met 30 jaar ervaring in de wellnessector. Als 21 jarige kreeg ik een auto-ongeluk waarbij ik een litteken in het aangezicht opliep. Verschillende keren plastische chirurgie gehad en was juist aangenomen bij Greta Baten in Zonhoven. Mijn passie voor op een natuurlijke manier je gelaat te verzorgen gecombineerd met gelaatsgymnastiek en manuele technieken is zo ontstaan. Het is mijn dagelijks ochtend- en/of avondritueel.

De kracht van je handen op je gelaat en lichaam geeft rust aan je geest. Het heeft ook positieve effect op onze mentale gezondheid. Door het aanraken van specifieke punten op het gelaat en lichaam maken we een connectie met onszelf. Het is een onderdeel van het hele plaatje. Door zelfhulpgrepen toe te passen op onszelf kunnen we de energiebalans, spanningen en klachten verminderen.

Bijscholing doe ik regelmatig en zo heb ik mijn eigen behandelingsmethode ontwikkelt. Verjonging en/of huidverbetering. Ontspannen van gelaat en lichaam. Even tijd voor jezelf. Een natuurlijke uitstraling en in balans zijn bij Zenshin

De huid is ons grootste orgaan van ons lichaam. Het staat in verbinding met de spieren, het skelet, het zenuwstelsel, het zenuwstelsel, het bloed, de organen, de cellen en de weefsels.

Onze huid heeft een contact met de buitenwereld, het beschermt ons lichaam.

Je gelaat vertelt je iets! Ik werk niet alleen op de huid.

Tijdens de behandeling krijgt jouw hele lichaam aandacht. De meridianen, drukpunten (acupressuur), het zenuwstelsel, de spieren, de organen, het skelet. Een totale ontspanning van lichaam en geest. En je krijgt een frisse vitale uitstraling.

Heb je bepaalde klachten? Wil je verjonging of een verwenmoment voor jezelf?

Bij Zenshin krijg je een behandeling  waarbij je van  begin tot het einde je lichaam tot rust komt.

Het gelaat heeft veel zenuwuiteinde die geprikkeld worden en deze staan rechtstreeks in verbinding met onze hersenen. De bloedvaatjes op ons gelaat worden goed doorbloed en krijgen zuurstof waardoor je huid een boost krijgt. Ook de spieren, het bindweefsel en de lymfe worden geactiveerd. De afvalstoffen worden zo afgevoerd.

Rimpels verminderen, gelaatscontouren worden strakker. Zelfs voor acné (niet de actieve acné) en onzuiverheden.

Ik bekijk de huid vanbinnen en vanbuiten.

Deze massage kan in kuurvorm of apart gedaan worden.

Een gezonde huid, gezonde uitstraling en je goed voelen horen bij elkaar.

Maak nu je afspraak bij Zenshin →