Yves Motors

Citroen garage, tweedehandswagens, autobedrijf, scooters en vervoer te Tessenderlo

Yves Motors, jouw dealer voor Tessenderlo en omstreken

Yves Motors is reeds sinds 1997 Citroën dealer in Tessenderlo. Het brede gamma van het overbekende Franse automerk omvat heel wat interessante wagens: van sportieve auto’s en praktische gezinswagens met veel bergruimte tot bedrijfsvoertuigen voor elk type zelfstandige. En voor deze laatste kan er steeds gesproken worden om het bedrijfsvoertuig helemaal af te stemmen op de noden en verwachtingen die met het beroep gepaard gaan. Met de persoonlijke aanpak van Yves en zijn medewerkers weet je snel welke wagen bij jouw past.

Onderhoud voor alle wagens (ook tweedehands) en multimerken

Voor alle wagens alle merken kun je in de garage terecht voor onderhoud. Ook voor oldtimers! Daarnaast is er de mogelijkheid om voor elk merk standaard onderhoudsbeurten van de wagen uit te voeren. Controleer daarom steeds wanneer je op onderhoud moet gaan aan de hand van het onderhoudsboekje in combinatie met de kilometerstand.

U zoekt..wij vinden!

Wij beschikken over meer dan 1500 tweedehandswagens alsook nieuwe wagens van alle merken. Altijd minstens 30 wagens op stock! Wil je trouwens je eigen wagen verkopen om je een nieuwe wagen of tweedehands aan te schaffen, kun je dit steeds bespreken.

Mo-by-Scoot

Naast nieuwe wagens van Citroën vind je in de showroom van Yves Motors een mooi aanbod aan scooters tot 250cc. Zo een scooter is de ideale manier om je op een budgetvriendelijke manier te verplaatsen op korte en middellange afstanden. En heel wat modellen stralen heerlijke nostalgie uit: ze zijn gebaseerd op bekende café racers uit de jaren ’50 en ’60 of op bekende Italiaanse tweewielers. Bovendien biedt het gamma aan accessoires de mogelijkheid om je helemaal in stijl met je bromfiets te kleden. Spring snel binnen om het aanbod van Mo-by-Scoot te ontdekken!