Garage Y-Cars

Uw garage en carrosserie te Lede met tweedehandswagens

Garage

Bij Garage Y-Cars te Lede kan je terecht voor een betrouwbare tweedehandswagen of een kwalitatieve uitvoering van herstellingen en onderhoudsbeurten aan wagens van alle merken! Met meer dan 25 jaar ervaring in de autosector zorgen we ervoor dat de herstelling steeds zo budgetvriendelijk mogelijk verloopt, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de factuur. Zo proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken met onze concurrenten.

Op zoek naar een tweedehandswagen?

Bij Garage Y-Cars in Lede kan u terecht voor een jong gebruikte tweedehandswagen. Wij bieden u altijd 1 jaar garantie aan. Alle wagens zijn bovendien door ons op kwaliteit gecontroleerd, zodat we zeker zijn dat we enkel betrouwbare en goed onderhouden auto's verkopen. Alle wagens zijn voorzien van een Car-Pass en krijgen nog een onderhoud voor vertrek.

Herstellingen en onderhoud

Wij doen zo goed als alle herstellingen aan uw wagen, gaande van motorproblemen, plaatsen van een nieuwe ruit, het herstellen van de remsystemen,ophanging,... Bovendien zijn we ook uitgerust met de meest moderne technologieën, zoals een speciaal diagnosesysteem via de computer. Ook voor een gewoon onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. We voeren dit volledig uit volgens de regels van de kunst.

Wij herstellen uw carrosserie

Voor alle herstellingen aan uw koetswerk kan u terecht bij Garage Y-Cars! Wij hebben de nodige machines, apparatuur in huis om binnen afzienbare tijd voor een perfecte herstelling te zorgen, zodat uw wagen er zo goed als nieuw uitziet en het lijkt alsof er nooit een ongeval heeft plaatsgevonden.

Banden en velgen voor een veilige wegligging

De kracht van een goede autoband is ongetwijfeld nog steeds één van de meest onderschatte aspecten aan de verkeersveiligheid. Een nieuwe band van goede kwaliteit kent immers een remafstand die vele malen kleiner is dan die van een oude, versleten band. Daarom is het belangrijk dat u uw wagen op tijd en stond van nieuwe banden voorziet. Bij Garage Y-Cars kan u terecht voor nieuwe banden van alle merken. Daarnaast kan u ook de 'look' van uw wagen bij ons wat verbeteren, bijvoorbeeld door te kiezen voor nieuwe velgen. We bieden velgen van verschillende merken aan, in verschillende groottes en met een breed pallet aan mogelijke kleuren en profielen. U kan zelf de velg van uw voorkeur uitkiezen en die monteren we vervolgens op uw wagen. Geïnteresseerd in banden of velgen van Garage Y-Cars? Kom dan snel naar ons bandencenter om de mogelijkheden te bespreken of contacteer ons vrijblijvend.