Garage Wuyts

Uw garage, autohandel en tweedehandswagens te Putte

Erkend Hyundai en Isuzu dealer te Putte

Garage Wuyts uit Putte (Beerzel) is uw betrouwbare en erkend Hyundai en Isuzu dealer. Bij Garage Wuyts staan we garant voor een vriendelijk onthaal, deskundig advies en persoonlijke service. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom te Putte en laat je verrassen door ons aanbod.

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Het verhaal van Garage Wuyts start in 1966 toen Fons Wuyts in Beerzel met een eigen garage begon. In 1991 wordt Garage Wuyts exclusief dealer van Hyundai en in 2004 neemt zoon Luc de zaak over. In 2005 wordt daar nog het merk Isuzu aan toegevoegd. Jarenlange ervaring, een goede service en sterke verkoopscijfers zorgen ervoor dat Garage Wuyts een vaste waarde is binnen de autosector in de regio Putte.

2014 is echter een mijlpaal in de geschiedenis van Garage Wuyts. 45 jaar nadat op de huidige site in Beerzel de eerste steen werd gelegd en maar liefst 48 jaar nadat vader Fons de garage opstartte, was het tijd voor vernieuwing om zo tegemoet te komen aan de steeds strengere, hedendaagse normen. En het resultaat mag er zijn, de bestaande showroom zit in een nieuw jasje en wordt omringd door een prachtige industrieële nieuwbouw. Garage Wuyts is helemaal klaar voor morgen!

Garage Wuyts te Putte bezit eveneens het Gulf tankstation en een bandencenter, neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak nu een afspraak bij Garage Wuyts