Garage Gebr. Olbrechts

Uw garage te Sint-Katelijne-Waver voor onderhoud & herstellingen van auto's

Garage

Garage Olbrechts in Sint-Katelijne-Waver is gespecialiseerd in wagens waarvoor geen rijbewijs B vereist is. Daarnaast doen we onderhoud en herstellingen aan elk merk en elk type wagen. Wagens waarvoor u geen autorijbewijs nodig hebt, worden wettelijk aangeduid als motorvoertuigen in de klasse brommobielen.

Brommobielen

Wij zijn officieel dealer van Ligier, het standaardmerk bij uitstek voor wagens zonder autorijbewijs. Ligier staat voor kwaliteit en degelijkheid dankzij een decennialange expertise in ontwerp en productie. Het volledige en diverse gamma, van personenwagens tot dienstvoertuigen, is bij ons beschikbaar. Garage Olbrechts verkoopt deze brommobielen reeds sinds 1984. U bent bij ons dus verzekerd van uitgebreide ervaring en vakkennis. U kan ook rekenen op een persoonlijke service en dienst na verkoop.

Onderhoud en herstellingen

Naast verkoop van wagens waarvoor u geen rijbewijs nodig hebt en de bijhorende service, staan wij ook sterk in het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan alle wagens. Alle merken en alle modellen worden onder handen genomen met de zorg en expertise die wij hebben vergaard in een carrière van passie voor automechaniek.