Caliber Mitsubishi

Uw garage VOOR Vilvoorde

Bij Caliber Mitsubishi bieden wij u Japanse kwaliteit en service met een persoonlijke aanpak. Wij zijn uw garage voor elk onderhoud en herstellingen tegen transparante prijzen. Steeds volgens de strenge kwaliteitseisen van Mitsubishi, ons merk dat in tevredenheidsenquêtes de hoogste scores behaalt.

Garage met persoonlijke service

Bent u verleid door een Mitsubishi-model? Of heeft u misschien de keuze nog niet gemaakt? Twijfelt u tussen benzine, diesel, hybride of 100% elektrisch? Kunt u genieten van interessante aanbiedingen of financieringen? Laat u bij uw keuze leiden door ons professionele advies.

Als Mitsubishi-verdeler voor Vilvoorde kennen wij het merk immers al jarenlang. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw wensen en behoeften te leren kennen. Zo garanderen wij u vele jaren en talloze zorgeloze kilometers aan het stuur van uw volgende Mitsubishi.

Uw carrosserie, garage en tweedehandswagens

Wij werken uiteraard enkel met originele, hoogkwalitatieve Mitsubishi-wisselstukken en accessoires en plaatsen deze volgens de regels van de kunst. Om steeds up-to-date te blijven, worden er voortdurend bijscholingen gevolgd. Zo kunnen we met behulp van onze high-tech instrumenten snel de juiste diagnose stellen om uw Mitsubishi in alle omstandigheden in topvorm te houden.

Modellen

Slimme stadswagen, een handige gezinswagen, een krachtige SUV of een veelzijdige pick-up? In benzine-, diesel-, elektrische of hybride uitvoering? Lees meer...

Contacteer ons