Garage Huybs - Goossens

SsangYong, MG en Suzuki regio Turnhout

Een kennismaking met Garage Huybs - Goossens

Al in 1969 begonnen Karel Huybs en Julienne Goossens een eigen zaak in Beerse. Het was een benizinestation met kleine garage, zoals dat in die tijd gebruikelijk was. Al snel werd de zaak in de verre omgeving bekend als de specialist van het voormalige automark NSU. Omdat de ruimte te klein werd, bouwden ze in de Beemdenstraat een nieuwe, grotere garage.

Als een van de eersten stelden wij ons vertrouwen in het Japanse merk Mitsubishi en na enkele gesprekken werden wij in 1975 een van de eerste Mitshubishi dealers in België.

In 1991 sloeg het noodlot toe, een brand vernielde een groot deel van het bedrijf. Het nieuwe gebouw werd groter en moderner. Er kwam een tweede showroom, een nieuwe moderne werkplaats en een carrosserieafdeling.

In 2008 verhuisde het bedrijf naar Vosselaar, waar we een grotere ruimte vonden op een eersteklas locatie, aan de drukke Antwerpsesteenweg.

In 2015 waren we reeds 40 jaar Mitshubishi dealer. Ondertussen specialiseren we ons ook als onafhankelijke Land Roover / Rang Rover garage. De leiding van het bedrijf is ondertussen al jaren in handen van Jan en Bart Huybs, de zonen van Karel en Julienne. Ook Lorien en Michiel, de kinderen van Jan, zijn werkzwaam in het bedrijf. Karel en Julienne blijven nog altijd vanaf de zijlijn toekijken.

Garage Huybs - Goossens is uitgegroeid tot een flinke onderneming, waar de klant nog steeds centraal staat en blijft bovenal een familiebedrijf! In 2019 bestaan we 50 jaar.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!