Claeys depannagedienst

Uw Hyundai-specialist, brommobielcenter en pechverhelping te Knokke-Heist

Garage

Garage Claeys wordt al jarenlang uitgebaat door Jacques Claeys. Het succesverhaal begon in 1984 toen Jacques zijn eigen zaak begon als onafhankelijk verdeler van het merk Lada, dat toen erg populair was. Vanwege het aanhoudende succes en om een groter cliënteel aan te trekken, werd hij in 1989 officieel Hyundai-dealer. Claeys werd een begrip in Knokke-Heist, met klanten uit het hele land.

Hyundai specialist

Wie Hyundai zegt, spreekt over personenwagens, bedrijfswagens en lichte vrachtwagens met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Sinds 1990 konden klanten ook voor depannages bij Claeys terecht. de eerste takelwagen, een Ford Transit, werd aangekocht om klanten in geval van nood bij te staan. Wat startte als een bijkomende service, groeide de takeldienst vanwege het grote succes uit tot de "core business" van het bedrijf.

Pechverhelping

Vandaag wijden we ons nog steeds voltijds aan het depanneren en takelen van wagens en beschikken hiervoor over een wagenpark met 3 slepers, 3 plateauwagens en 1 speciale takelwagen voor zeer lage auto's en ook gespecialiseerd in takelen van moto's.

Garage Claeys Knokke-Heist

Hyundai Garage

Verkoop nieuwe wagens en jonge occasies van alle merken met als specialiteit Hyundai.

Garage Claeys Knokke-Heist

Depannage

Alle pechverhelping, grotendeels het depanneren en takelen van wagens.

Garage Claeys Knokke-Heist

Brommobiel

Wij zijn officiële verdeler van brommobielen en verkopen de kwaliteitsmerken Ligier en Microcar.

CONTACTEER ONS