Frituur Il Patatino

Uw frituur en snackbar te Maasmechelen

Sinds 2008 bakt Eddy als uitbater van Frituur Il Patatino de heerlijkste frietjes. Hij leerde de kneepjes van het vak al sinds 1997 als weekendhulp in de frituurwereld. In 2003 studeerde Eddy af als boekhouder en kan dus zijn financiële achtergrond goed gebruiken in het runnen van zijn business. Toen zijn voorgangers er in 2008 mee ophielden, twijfelde hij dan ook geen moment en nam deze mooie zaak over.

Ondertussen zorgen Eddy, Wendy en hun team al bijna tien jaar voor de beste frietjes, snacks en broodjes met de nodige zorg voor de persoonlijke hygiëne en kwaliteit. Eddy zijn mama, Madeleine zorgt er sinds het begin iedere dag weer voor dat de zaak er spik en span uitziet zodat we proper kunnen starten.

Er zijn enkele specialiteiten in Frituur Il Patatino te Maasmechelen zoals vers bereid goulash en stoofvlees, champignonsaus of pepersaus op de frietjes. Ook in de broodjes hebben we een ruim assortiment met onze bestsellers een mitraillet, brazilburger of ons broodje van het huis. Een heel groot aanbod aan snacks, ook de vegetariërs en de visliefhebbers worden zeker niet vergeten. Voor een eenvoudig maar goed gevuld slaatje kan je ook bij ons terecht!

Met de jaren zijn we ook meer en meer bezig met verstandig en gezond frituren, daarom bakken wij sinds een tijdje met de beste plantaardige olie die we op de markt kunnen vinden. Hopelijk kunnen we ook u overtuigen om eens een frietje of broodje te komen uittesten.

Bekijk hier alvast onze prijslijst.

MEER INFO? CONTACTEER ONS!