Frituur Il Patatino

Uw frituur en snackbar te Maasmechelen

Sinds 2008 bakt Eddy als uitbater van Frituur Il Patatino de heerlijkste frietjes. Hij leerde de kneepjes van het vak al sinds 1997 als weekendhulp in de frituurwereld. In 2003 studeerde Eddy af als boekhouder en kan dus zijn financiële achtergrond goed gebruiken in het runnen van zijn business. Toen zijn voorgangers er in 2008 mee ophielden, twijfelde hij dan ook geen moment en nam deze mooie zaak over.

Ondertussen zorgen Eddy, Wendy en hun team al tien jaar voor de beste frietjes, snacks en broodjes met de nodige zorg voor de persoonlijke hygiëne en kwaliteit.

Madeleine zorgt er sinds het begin iedere dag weer voor dat de zaak er verzorgd uitziet zodat we proper en kunnen starten.

Er zijn enkele specialiteiten in Frituur Il Patatino te Maasmechelen zoals versbereide goulash en stoofvlees, champignonsaus of pepersaus op de frietjes. Ook in de broodjes is er een ruim assortiment met onze bestsellers een mitraillet, brazilburger of ons broodje van het huis. Een heel groot aanbod aan snacks, ook de vegetariërs en de visliefhebbers worden zeker niet vergeten. Voor een eenvoudig maar goed gevuld slaatje kan je er ook terecht! Natuurlijk worden de kleintjes niet vergeten met een Sunny suprise box en/of een groot assortiment Mini-snacks.

Met de jaren ligt de focus ook meer en meer op verstandig en gezond frituren, daarom wordt er gebakken met de beste plantaardige olie die op de markt beschikbaar is. Hopelijk bent u ook overtuigd om eens een frietje of broodje uit te testen.

Graag horen we uw mening via een Google-recensie. 

Je kan er cash betalen maar ook met bancontact, maaltijdcheques van ticket restaurant en sodexo, Monizze, Payconic, Bancontact-app, Visa en MasterCard.

Vraag ook zeker naar uw klantenkaart.

Bekijk hier alvast onze prijslijst.

Nieuw in ons gamma: New York Chicken Strips, Wings/Bucket, en onze FC de Kampioenen snacks

MEER INFO? CONTACTEER ONS!