Accountant Bekkevoort

Fisco-Account

Accountant & belastingconsulent

Fisco-Account te Bekkevoort biedt u persoonlijke en professionele dienstverlening op maat.

Door de steeds complexere financiële en fiscale wereld moet elke zelfstandige ondernemer een beroep kunnen doen op professionelen die hun steeds met raad en daad bijstaan.

Als eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon van de zelfstandige en de KMO'er biedt Fisco-Account te Bekkevoort haar klanten (pro)actief vrijblijvend advies aan om op deze sterk evoluerende markt concurrentieel te blijven en verder te kunnen groeien. Zo geven wij u vrijblijvend tips hoe u uw persoonlijke, familiale of zakelijke financiën kunt verbeteren.

Door de jarenlange ervaring en de voortdurende bijscholing in boekhouding en fiscaliteit helpt Fisco-Account u met uw ondernemerschap en administratie vanaf het begin tot en met de continue groei van uw onderneming.

Fisco-Account is lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB).

Fisco-Account te Bekkevoort is lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB) dat waakt over de kwaliteit van uw financiële en fiscale raadgevers.

Als uw accountant/belastingconsulent werken wij onafhankelijk en zijn wij gebonden aan een streng beroepsgeheim. U kan dus rekenen op objectief advies van een vertrouwenspersoon.

Daarbij waarborgen wij de kwaliteit van uw boekhoudkundige en financiële informatie door een gestructureerde diagnose en verzekeren de correcte opvolging van uw fiscale verplichtingen.

Contacteer ons voor startersbijstand, BTW, boekhouding, fiscaliteit, vennootschapsrecht, advies op maat, bijzondere opdrachten ...

Contacteer ons →