QPS Accountants

Accountant & belastingconsulent te Hasselt

Boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies bij één partner? Met twee kantoren in Limburg (Hasselt en Genk) en meer dan 40 medewerkers zijn wij het accountantskantoor dat mee zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Uw boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies bij één partner.

In een voortdurend evoluerende economische context, zijn wij graag de meedenkende partner die ervoor zorgt dat gedegen en gefundeerd advies aan de basis ligt van ons partnership met uw onderneming. Als uw accountant en consultant staan wij u bij tijdens de hele rit. Zowel in België als in internationale markten.

Accountancy en fiscaliteit

Het voeren van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening behoort zeker tot onze kwaliteiten. Wij zijn echter van mening dat onze verantwoordelijkheid daar niet mag stoppen. Wij kijken, als uw accountant, samen met u naar de toekomst.

Consulting

Of het nu gaat over belastingen, personeelskosten of financiële vraagstukken. Wij bekijken graag met u waar het schoentje wringt en waar er verbetering mogelijk is.

Juridisch advies

Vanaf het opstarten van uw onderneming tot de overname door uw kinderen: beschouw ons als de adviserende steun tijdens deze mijlpalen. Laat u bijstaan door experten in het vak!

Internationale dienstverlening

Uitbreiden naar het buitenland? Dankzij MGI Worldwide, ons internationaal netwerk in meer dan 100 landen, bieden we advies op maat van de landen waarin je actief bent. Zo groeit je onderneming zowel in België als in het buitenland!