Fietsenwinkel Veloman

Uw fietsenwinkel te Roeselare gespecialeersd in fietsherstellingen, elektrische fietsen en bakfietsen

Fietsenwinkel Roeselare

Veloman is de bakfiets specialist! Spring vrijblijvend binnen om diverse bakfietsen te ontdekken en/of testen. Wij verdelen o.a. Urban Arrow, Dolly, Babboe, Nihola, Vogue, Winther, Bicicapace, Onderwaterfiets ....

Uiteraard bieden wij ook "gewone" fietsen en elektrische fietsen aan. Ook voor deze fietsen laten wij u graag vrijblijvend testen.

Daarnaast kan u bij Veloman terecht voor al uw fietsherstellingen, ombouwingen of werk op maat.

Herstelling & Onderhoud

Bij ons zijn alle fietsen welkom, ongeacht waar u de fiets aangekocht hebt. Iedere fiets verdient onze beste zorgen!

Probleem met uw fiets? Van een platte band, een kleine herstelling tot een groot onderhoud en zelfs een fiets volledig op punt zetten. Stadsfiets, kinderfiets, koersfiets, mountainbike, bakfiets en zelfs rolstoelen: alle fietsen zijn bij mij in goede handen.

Ombouw elektrische fiets

Wij maken van uw fiets een elektrische fiets. Zo blijft u genieten van uw eigen, vertrouwde fiets, maar met de ondersteuning van een elektrische fiets.

Veloman maakt uw bestaande fiets elektrisch. U behoudt uw eigen fiets, maar dan uitgerust met het gemak van elektrisch fietsen. Het klinkt ingewikkeld en prijzig maar niets is minder waar: een e-fiets is namelijk niets anders dan een alledaagse fiets voorzien van hulpmotor en accu. Eenmaal omgebouwd biedt uw eigen fiets dan ook hetzelfde fietsplezier als de duurste e-fietsen.

Wielen op maat

Wij maken de best mogelijke wielset, rekening houdend met uw wensen, gebruik en uiteraard binnen uw vooropgestelde budget!

Wij werken enkel met onderdelen die door ons geselecteerd worden op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Elk wiel wordt door ons met de hand gemaakt en doorgaat een streng proces van meting, inspectie & aanpassing. Dit zorgt er voor dat ieder wiel voldoet aan onze strenge normen voor radiale en laterale sterkte & stijfheid. Uiteraard is dit een heel tijdrovende klus, maar dit is volgens ons de enige manier waarop wij u kunnen garanderen dat u een betrouwbare wielset heeft, waar u jarenlang plezier zal van hebben.