Fietsenwinkel Nicotec

Fietsen, stadsfietsen en fietsherstellingen te Brugge

Fietsenwinkel Nicotec is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en herstel van alle type fietsen. Specialiteit: Moutainbike! U kan bij ons terecht voor het kopen en herstellen van elektrische fietsen.

Nicotec heeft een ruim aantal fietsen voor u klaar staan. Wij leveren fietsen voor groot en klein jong en oud dus voor elk wat wilds. Ons team helpt u voor de juiste fiets te kiezen zodat je er nog jaren kan van genieten. Bekijk de websites van onze leveranciers of kom eens langs naar onze winkel.

Voor fietsonderdelen, accessoires en toebehoren kunt u ook terecht bij Nicotec uit Brugge. Wij hebben een ruime voorraad in stock in de winkel. Kom eens langs in de winkel of klik op onderstaande merken. Wij kunnen alle fietsonderdelen, accessoires en toebehoren van deze merken verkrijgen.

Wij verkopen niet alleen fietsen, wij verzorgen hen ook

Wij herstellen alles voor u met zorg en werken met de juiste materialen. Onze service is uitgerust met de nodige ervaring en gereedschappen. Nicotec monteurs zijn speciaal opgeleid om u te helpen met uw behoeften, eender welk merk we helpen u zodat u weer veilig de baan op kan. Bij Nicotec kan je terecht voor herstellingen van alle types van fietsen. Onze specialiteit is het herstellen en controleren van mountainbikes, en het vlechten van wielen! (Meester Wielvlechter!)