Verkrijgbaar vanaf maart 2020 CODE 45

Verkrijgbaar vanaf maart 2020 CODE 45

Verkrijgbaar vanaf maart 2020 CODE 45

Met de CODE Man en Lady heeft MTB Cycletech bij de German Design Award 2020 in de categorie Bicycles and E-Bikes de eerste prijs binnengesleept. En nadrukkelijk laten zien, hoe een uitgesproken design en perfect toegepaste techniek de E-mobiliteit naar een hoger plan tillen.

De German Design Award onderscheidt innovatieve producten en projecten, hun makers en vormgevers, die in het Duitse en internationale designlandschap richtinggevend zijn. Dit garandeert de prominente, internationale jury. De German Design Award ontdekt en presenteert unieke vormgevingstrends: een wedstrijd waardoor het design-georiënteerde bedrijfsleven vooruitkomt.

Sinds 1984 gaat MTB Cycletech als onafhankelijke Zwitserse rijwielproducent zijn eigen weg. Perfectie, kwaliteit en tijdloos design zijn de richtlijnen – innovatie en pionierswerk het resultaat van noeste arbeid. Met veel liefde voor detail worden fietsen vanaf het begin zelf ontwikkeld en altijd weer verbeterd, zodat ze altijd aan de hoogste eisen voldoen. Met deze werk- en denkwijze worden nieuwe wegen bewandeld. Moedig, onafhankelijk en geïnspireerd. Het vlaggenschip CODE is hiervan een goed voorbeeld: bij het stoplicht sterker in de sprint dan een sportwagen en dankzij de geïntegreerde accu eleganter dan elke limousine. De framegeometrie biedt sportieve wendbaarheid, comfort en hoge rijveiligheid. Met de Pinion-versnellingsschakeling, de Neodrives-achterwielmotor en Gates™-riem worden perfect schakelcomfort en enorme duurzaamheid gecombineerd. Geheel volgens de huidige trend is de CODE leverbaar als Lady- en als Man-model en wordt deze geheel in lijn met de merkfilosofie individueel volgens de wensen van de klant geconfigureerd. MTB Cycletech is trots op het winnen van de German Design Award 2020. Het motiveert de fabriek, bevestigt haar consequente instelling en geeft de richting aan voor een succesvolle mobiele toekomst.