Uw fietsenspeciaalzaak te Koksijde voor e-bikes en speedbikes

E-bikes

Fietsenwinkel High Velocity uit Koksijde is vooral gespecialiseerd in Speed - en E-bikes, maar staat ook in voor allerhande herstellingen.

Historie

Robin heeft 15 jaar gewerkt in het familiebedrijf Vanneuvile Wielersport. Deze zaak heeft zijn vader Erik opgebouwd met zijn vader Henri. Later is zijn broer Dirk in de zaak gestapt, waardoor de zaak nog eens een versnelling sneller is gaan lopen, door de opkomst van de MTB en racefietsen. In 2003 is Robin dan ook ingestapt en hebben ze de fietsenwinkel samen opgebouwd zoals we die op vandaag kennen.

Vakmanschap en service

Robin is zich gaan specialiseren in de E-bikes en de opkomende speedbikes, vandaar de naam High Velocity. Door de ervaring van de laatste 15 jaar kan Robin alle vragen vakkundig beantwoorden, de correcte info overbrengen aan de klanten. hun keuze naar de ideale E-bike vergemakkelijken en voor ieders budget iets vinden. Robin streeft er steeds naar om de klant met een 200% goed gevoel en tevredenheid naar buiten te laten rijden. Hier staat hij steeds garant voor service en kwaliteit.

Fietsherstellingen

Herstelling is ook mogelijk op afspraak. De klanten kunnen wachten en genieten van een kopje koffie of iets fris terwijl hun fiets word hersteld. Zondag en feestdagen  is de winkel gesloten .

MAAK NU EEN AFSPRAAK