Fietsenwinkel G-Cycles

Uw fietsenwinkel te Geraardsbergen voor fietsen, mountainbikes en een fietsleasing

Fietsenwinkel Geraardsbergen

Een zorgvuldig onderhouden fiets verhoogt uw rijplezier en uw veiligheid. Als u voor uw fiets zorgt, zorgt uw fiets voor u! Dringende reparaties worden onmiddellijk uitgevoerd. Voor algemeen onderhoud, moet u een afspraak maken. We proberen uw fiets binnen 48 uur te laten repareren. U ontvangt een sms wanneer uw fiets klaar is.

Voor elektrische fietsen die zijn uitgerust met een Bosch- of Shimano-motor, kunt u ook contact met ons opnemen voor onderhoudswerkzaamheden en updates.

Op zoek naar een geschikt geschenk voor iemand die van fietsen houdt? Overweeg dan een van onze cadeaubonnen, verkrijgbaar in onze showroom.

Wij zijn verdeler van het topmerk Trek en hebben onder andere volgende modellen in onze showroom: Madone, Domane, Emonda, Powerfly en Procaliber….

Stuk voor stuk droomfietsen die makkelijker dan gedacht werkelijkheid worden. We bieden namelijk de mogelijkheid aan om gespreid te betalen, op maanbasis of de fiets aan te kopen via fietsleasing (KBC Fietsleasing, O2O, B2Bike, Leaseabike en Cyclis). Hiervoor werken wij samen met verschillende financiële instellingen.

Op die manier kunt u:

  • direct genieten van uw aankoop
  • op uw eigen ritme terugbetalen
  • voordelig én verantwoord lenen

Fietsen

Een breed gamma aan racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, elektrische fietsen, dames- en herenfietsen.

Sportvoeding

We bieden een breed scala sportvoeding en -supplementen aan.

Onderdelen

Bij ons vindt u het hele Bontrager-assortiment. Bezoek ons om uw onderdeel te kiezen.

Fietskledij

Naast Bontrager hebben we ook onze eigen G-Cycles-kledinglijn.

CONTACTEER ONS