Fietsenwinkel BC Klèt

Uw fietsenwinkel te Erpe-Mere voor onderhoud, herstellingen en verhuur van stadsfietsen, kinderfietsen, E-bikes, koersfietsen en mountainbikes


Stadsfietsen, kinderfietsen, E-bikes, koersfietsen en mountainbikes

Fietsenwinkel BC Klèt is gevestigd in Erpe-Mere en bestaat reeds 8 jaar. We zijn gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en herstelling van stadsfietsen, kinderfietsen, E-bikes, Speed Pedelecs, koersfietsen en mountainbikes. Onze huismerken zijn Thompson, Granville, Cube, Argon 18, Merida en S’Cool. Daarnaast kan je hier ook terecht voor allerhande fietsaccessoires zoals fietstassen, helmen, fietssloten, fietsonderdelen, fietsendragers, drinkbussen en drinkbushouders, sportvoeding, reflecterende fluohesjes,…

Erkend BOSCH- en Shimano STEPS dealer

Onze zaakvoerder Jurgen De Smet werkt eigenhandig aan uw fiets en volgt jaarlijks opleidingen rond vernieuwingen in de fietsbranche. Wij zijn erkend BOSCH- en Shimano STEPS dealer. Indien u graag informatie wenst, bent u hier aan het juiste adres voor een deskundige uitleg, waarna u steeds ook een testrit kan maken met één van onze testfietsen.

Bij BC Klèt krijg je bovendien een uitstekende service en dienst na verkoop dankzij de ruime vakkennis. Lukt het niet om met je kapotte fiets tot in de fietsenzaak in Mere te geraken? Geen probleem! Bel even en BC Klèt komt de fiets bij jou thuis ophalen.

Een fiets leasen? Ook dat kan!

BC Klèt is erkend partner van diverse leasemaatschappijen waaronder KBC-Lease, o2o, Cyclis, CTec, Lease-a-Bike, CycleValley,.. waarbij je via jouw werkgever een fiets kan leasen in plaats van aan te kopen. Leasefietsen zijn voor de werkgever trouwens 100% fiscaal aftrekbaar, net als alle fietskledij en onderhoudskosten. Waar wacht je nog op?

CONTACTEER ONS
Fietsenwinkel BC Klèt Erpe-MereFietsenwinkel BC Klèt Erpe-MereFietsenwinkel BC Klèt Erpe-Mere
Fietsenwinkel BC Klèt Erpe-MereFietsenwinkel BC Klèt Erpe-MereFietsenwinkel BC Klèt Erpe-Mere