K-Bikes

Uw fietsenwinkel te Deinze voor fietsherstellingen, e-bikes en fietsen

Fietsenwinkel Deinze

K-Bikes is een fietsenwinkel gelegen te Deinze. Zaakvoerder Koen Thielemans heeft met zijn meer dan 30 jaar ervaring een stevige vakkennis opgebouwd. Hij is dan ook de ideale persoon om advies van te krijgen voor u overgaat tot de aankoop van een nieuwe fiets. De fietsenwinkel biedt heel wat modellen aan. Voor zowel de gewone damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, racefietsen, als de elektrische fietsen bent u bij K-Bikes op de Markt te Deinze aan het juiste adres. Hebt u een ongelukje gehad met de fiets of moeten er om eender welke reden herstellingen uitgevoerd worden aan uw fiets? K-Bikes herstelt uw fiets, ongeacht het type, steeds in eigen atelier.

Uitgebreid aanbod fietsen van kwalitatieve merken

Bij fietsenwinkel K-Bikes kan u terecht voor racefietsen, trekfietsen, mountainbikes, tandems, plooifietsen, kinderfietsen, loopfietsjes en elektrische fietsen (e-bikes), BMX fietsen, stadsfietsen, bakfietsen en retrofietsen. Het aanbod is ruim met merken zoals: Abus, Axa-basta, Basil, Dahon, E-bike advanced, Frappé, Frogbikes, New loox en Shimano.

Fietsherstellingen

K-Bikes is waar u moet zijn om snel weer het fietspad op te kunnen. Heeft u problemen met uw fiets of wil u gewoon uw fiets verbeteren? Bij K-Bikes in Deinze kan u terecht voor zowel herstellingen als aanpassingen aan uw fiets. De fietsenwinkel beschikt over heel wat onderdelen van diverse merken, zodat u snel weer op uw fiets kan kruipen.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP!