Bike World

Fietsenwinkel te Knokke-Heist voor de verkoop van (elektrische) fietsen & fietsverhuur

Fietsenwinkel

Op zoek naar een racefiets, mountainbike of BMX fiets die jouw sportprestatie aankan? Een sportieve trekkingfiets voor langere afstanden of een elegante stadsfiets voor alledag? Of heb je een praktische bakfiets nodig voor het transport van je kleine spruiten? Of ben je een minder mobiele fietser met nood aan een handige en milieuvriendelijke elektrische fiets? Bike World is uw fietsenwinkel te Knokke-Heist en heeft voor ieder wat wils. We beschikken over een ruim en kwalitatief aanbod aan fietsen, fietsonderdelen, toebehoren en accessoires van diverse topmerken.

Verkoop van fietsen

Het Bike World-team beschikt over jaren vakkennis en ervaring en helpt je graag bij je aankoop. Samen vinden we de perfecte fiets die binnen jouw plannen en budget past. Ondervind je problemen met fietsen en heb je nood aan een aangepaste fiets? Bike World stelt fietsen, tandems duofietsen en rolstoelfietsen op maat samen voor kinderen en volwassen met een handicap of beperking. Bekijk ons aanbod van nieuwe en tweedehands fietsen of kom langs in onze winkel te Knokke-Heist en vind zo je ideale fiets!

Fiets kapot?

Voor een herstelling of onderhoud word je bij Bike World direct geholpen. Elke fiets is welkom in onze werkplaats.

Elektrische Fietsen

Kan je wat hulp gebruiken of wil je gewoon wat meer comfort tijdens het woon-werkverkeer? Dan is een elektrische fiets de ideale oplossing!