Fietsenmaker Fiets SOS

Uw fietsenmaker en fietsenmaker aan huis in de regio Bekkevoort

Verkoop nieuwe fietsen

Dealer van Norta, Belgische kwaliteitsfiets, steeds keuze aanwezig uit elektrische fietsen met Bosch motor, trekking, hippe Urban & kinderfietsen. Ook verdelen we Sobre een Frans merk van stalen gravel en MTB met à la carte afmontage.

Fiets ombouwen naar elektrische fiets

De aankoop van een degelijke elektrische fiets is een goede investering maar misschien heb je nog een goede fiets? Fiets SOS uit Bekkevoort (Molenbeek-Wersbeek) is gespecialiseerd in het ombouwen van “gewone” fietsen tot degelijke e-bikes. Hiervoor gebruiken we een ombouwkit of een e-bikeset. Deze keuze is verstandiger en economisch, je bespaart geld met de ombouw en de fiets moet je niet meer aankopen. Een fiets ombouwen naar e-bike is héél eenvoudig in slechts enkele stappen.

Fietsherstellingen en fietsenmaker aan huis

Wij komen bij je langs op het afgesproken tijdstip en herstellen jouw fiets ter plaatse of in onze fietsenwinkel te Bekkevoort. Je fiets is weer helemaal in orde en je kan weer zorgeloos genieten van je fietstochten. Contacteer Fiets SOS voor meer informatie.

Fiets kopen?

U bent welkom in onze showroom tijdens de vaste openingsuren om een kijkje te komen nemen naar ons aanbod van e-bikes, sportieve trekkingfietsen, hippe Urban en transportfietsen. Wij bieden ook fietsleasings aan via Cyclis, O2O & Lease a Bike. We raden u aan om een afspraak te maken als u een kijkje wil komen nemen. Zo hebben zeker alle tijd om naar uw wensen te luisteren en advies te geven.

Onderhoud en herstellingen

Bij FietsSOS in Bekkevoort kan je steeds terecht voor een kwalitatief onderhoud van je fiets. Dit onderhoud gebeurt altijd door professionele, goed opgeleide techniekers. In principe kan je herstelling gebeuren op 1 werkdag (mits tijdig afspraak maken), maar dit is onder voorbehoud van de drukkere periodes.

Testrit

Overtuig jezelf met een proefrit! Een nieuwe fiets kopen doe je niet met je ogen alleen. Alles moet kloppen. Zit de fiets goed? Kan je vlot schakelen? Hoe remt de fiets? Hoe bolt hij? Hoe voel je je na een klein toertje te fietsen?

Fietsleasing

De filestress moe? Voordelig je droomfiets leasen? Kies voor een fietsleasing. Cyclis, VDWlease of LeaseABike biedt je een complete formule aan. Voor jezelf en je medewerkers. Via een fietsleasing kun je bedrijfsfietsen huren aan je werknemers en hoef jij je geen zorgen te maken over verzekering, onderhoud en pechhulp.

Hydrofobe coating

Geen zin om je fiets te kuisen? Een hydrofobe coating maakt jouw fiets water- en vuilafstotend! De coating zorgt ervoor dat het vuil zich niet kan vastzetten. Bijkomend voordeel: je lak blijft langer goed! FietsSOS werkt samen met Proteam Bicycle Care. De pionier op de markt.

Bedrijven & Events

Fietsenmaker voor bedrijven, events, scholen, … FietsSOS op je werk? Dat kan! Wij komen langs tijdens de werkuren en herstellen je fiets. Of heb je zelf een bedrijf en nemen jouw werknemers regelmatig de fiets als vervoermiddel naar hun werk? Contacteer FietsSOS en wij leggen uit hoe alles werkt. Met onze mobiele FietsSOS hersteldienst komen wij langs bij jou op kantoor. We bieden verschillende formules en doen zowel herstellingen als onderhoud aan alle fietsen.