Fidelia KBC Verzekeringen

Uw partner in verzekeringen te Brecht & Schoten gespecialiseerd in cyberverzekering, VAPZ en pensioensparen

Jouw regionale partner in verzekeringen

Fidelia is geen bank, maar ook geen verzekeringsmakelaar. Wat we dan wel zijn? Ervaren verzekeringsagenten die het ruime aanbod van KBC-verzekeringen vertegenwoordigen. Elke particulier, ondernemer of uitoefenaar van een vrij beroep kan bij Fidelia terecht voor advies over verzekeringen. We kennen tenslotte de markt door en door.

Onze producten

Bij ons vind je alle producten van KBC-verzekeringen, zowel voor particulieren als voor ondernemers. Samen zeker. Daar zorgen wij voor.

Particulieren

Je voertuig, woning of gezin verzekeren? Een ongeluk is snel gebeurd. Kies er daarom voor om je dierbaarste bezittingen te verzekeren bij Fidelia.

Ondernemers

De verzekering van je zaak is onze zaak. Een verzekering voor arbeidsongevallen, brandverzekering of diefstalverzekering? Fidelia biedt je alle zekerheid die je nodig hebt voor je onderneming.

• Flexibel: Standaard staat niet in ons woordenboek. We gaan steeds samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Voor ons gaat het niet op de cijfers en letters in het contract, maar over de mensen die erachter zitten.
• Veilig: Naast een veilige en correcte waarborg, kan je van Fidelia ook een goede en snelle service verwachten. Vertrouwen en betrokkenheid vormen bij ons de basis voor een langdurige samenwerking.
• Betrouwbaar: Je kan het verzekeren van je meest waardevolle bezittingen toevertrouwen aan Fidelia. We hebben een persoonlijke aanpak en luisteren graag naar jouw noden, zorgen en vragen.

Zeker van je stuk? Of toch nog enkele vragen? Spring gerust even binnen of contacteer ons per telefoon of e-mail.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!