Eventorent Heist-op-den-Berg

Verhuring van springkastelen, tenten, pyramidetenten en feestmateriaal

Tenten Heist-op-den-Berg

Tenten

We hebben 2 soorten tenten ter beschikking. De pagodetenten zorgen voor een aparte uitstraling op uw evenement. Of het nu om een tuinfeest, receptie, trouw, communie of bedrijfsevenement gaat, onze pagodetenten geven uw feest een stijlvolle look. De aluhal of kadertent is met haar klassieke vorm en modulair karakter zeer veelzijdig inzetbaar. De rechthoekige vorm laat toe, de beschikbare ruimte optimaal te benutten en biedt een absolute meerwaarde aan een breed spectrum van verschillende evenementen.

Klik hier voor meer info.

Sprinkastelen Heist-op-den-Berg

Springkastelen

Al onze springkastelen zijn zeer goed onderhouden. U kan er steeds vanuit gaan dat wij een kraaknet springkasteel afleveren. Eventorent uit Heist-op-den-Berg zorgt voor de volledige opbouw en afbouw, zodat u zelf voluit kan genieten van uw feestje. Een voordeel is dat je bij slecht weer tot één uur op voorhand je boeking gratis kan annuleren. Al onze springkastelen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn gekeurd door een erkende organisatie. Contacteer ons voor u springkastelenverhuur in de regio Heist-op-den-Berg.

Klik hier voor meer info.

Feestmateriaal Heist-op-den-Berg

Feestmateriaal

Eventorent uit Heist-op-den-Berg bied naast superleuke springkastelen voor de kleinsten en praktische tenten voor al uw feestjes, ook stevige en stijlvolle partytafels, barkoeler met glazen schuifdeuren, RGB LED spots, stevige en stijlvolle uitschuifbare terrasverwarmers, de passende tafels en stoelen en mooi en kwalitatief keukenmateriaal aan. Zodat u niet hoeft te zeulen met extra meubilair. Wij bieden u dus een totaalpakket voor een gezellig feestje. Aarzel niet om ons te contacteren voor het verhuur van feestmateriaal.

Klik hier voor meer info.